Mergi direct la conținut »
VIDEO | Un model s-a sinucis după ce le-a transmis fanilor ei un mesaj pe o rețea de socializare. Ce le-a spus tânăra
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > VIDEO | Un model s-a sinucis după ce le-a transmis fanilor ei un mesaj pe o rețea de socializare. Ce le-a spus tânăra

VIDEO | Un model s-a sinucis după ce le-a transmis fanilor ei un mesaj pe o rețea de socializare. Ce le-a spus tânăra

Anam Tanoli, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită moartă într-o cameră din locuința sa din Lahore, Pakistan. Poliția spune că tânăra s-a sinucis. 

Deși avea toată viața înainte și o carieră de succes în modeling, Anam suferea de depresie de mai mult timp, potrivit membrilor familiei ei. Ultimul gest pe care l-a făcut înainte să moară ar putea explica mai multe despre ce era în mintea ei, informează mirror.co.uk.

Ea a postat un videoclip pe rețelele de socializare în care le-a vorbit fanilor despre tachinarea online. Ea a condamant comportamentele de bullying și a mărturisit că au afectat-o criticile de tot felul pe care le-a primit de-a lungul timpului.

„Bullying-ul este patetic. Nu vă lăsați afectați de comentariile negative. Nu merită să suferiți pentru ele, nu le dați atenție”, a fost mesajul transmis de Anam înainte să-și ia viața.

Anam care era un star în ascensiune în lumea modei avea o programare la terapeut pe data de 1 septembrie, chiar în ziua în care a fost găsită fără suflare.

View this post on Instagram

#anamtanoli

A post shared by Anamtanoli (@anamtanoli.offical) on


VIDEO EXCLUSIV/ Cum a scos Andrei Aradits „vedetismele” din fiu-său, care de doi ani a apucat-o pe calea actoriei. „I-am dat la temelie”


 

Close
Închide
  Close