Mergi direct la conținut »
Un român din Italia a încercat să se sinucidă în Săptămâna Mare. Gest extrem din cauza problemelor cu jocurile de noroc
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român din Italia a încercat să se sinucidă în Săptămâna Mare. Gest extrem din cauza problemelor cu jocurile de noroc

Un român din Italia a încercat să se sinucidă în Săptămâna Mare. Gest extrem din cauza problemelor cu jocurile de noroc

Un român a vrut să se sinucidă, după ce a încercat să se arunce în fața trenului în localitatea italiană Viareggio. Tânărul de 30 de ani a fost oprit la timp de polițiștii care patrulau în incinta gării.

De Răzvan Mihalașcu,

Bărbatul avea probleme cu jocurile de noroc, scrie publicația La Nazione, citată de Rotalianul.

Marți, în jurul orei 22, românul a atras atenția polițiștilor în momentul în care s-a îndreptat spre capătul peronului în gara din Viareggio. În momentul plecării din stație a unui tren regional, bărbatul a încercat să se arunce în fața acestuia.

Agenții au reușit să-l oprească la timp și au sunat la Ambulanță. Între timp, la fața locului au sosit și rudele românului. Înainte de a recurge la gestul extrem, tânărul i-a trimis soției sale un mesaj cu o fotografie a gării din Viareggio.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost internat la secția de psihiatrie a spitalului Versilia. Autoritățile susțin că gestul bărbatului român ar fi legat de dependența de jocurile de noroc.

La începutul lunii aprilie, un român din Italia a murit, după ce s-a prăbușit pe stradă.


Citește și:

Cum a descoperit o mamă că a fost căsătorită cu un violator în serie. Tatăl îi spunea fiicei sale că abuzurile sexuale sunt pedepse pentru notele mai mici de la școală! Instanța a decis că poate fi judecat în libertate


 

 
 
Close
Închide
  Close