Mergi direct la conținut »
Un român, în stare gravă după ce a căzut de la 10 metri înălțime. Accident la locul de muncă
Știri Externe Libertatea > Ştiri > Știri Externe > Un român, în stare gravă după ce a căzut de la 10 metri înălțime. Accident la locul de muncă

Un român, în stare gravă după ce a căzut de la 10 metri înălțime. Accident la locul de muncă

Un muncitor român a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut de la 10 metri înălțime într-o localitate din Italia.

De Dana Aramă,

 

Accidentul de muncă a avut loc în Sulmona, Italia. Românul, în vârstă de 42 de ani, a căzut de pe acoperișul unei clădiri în timpul orelor de muncă.

Acesta a căzut în gol de la 10 metri înălțime. În urma impactului cu solul, bărbatul s-a ales cu fracturi și traumatisme grave. Acesta a fost transportat în stare gravă la spitalul din Sulmona, conform rotalianul.com.

Ulterior, medicii au decis ca românul să fie transferat cu elicopterul la spitalul din L’Aquila.

Autoritățile locale efectuează verificări pentru a se stabili dacă societatea pentru care lucra românul întrunea condițiile legale necesare și respecta normele impuse de legislație pentru protecția muncitorilor la locul de muncă.

Citește și: OPINIE / Minciunile de milioane de euro ale transportatorilor din Ilfov. O perdea de fum care ascunde, de fapt, un business de milioane

Close
Închide
  Close