14 Ian. 2018 13:11

Un tânăr de 20 de ani este imun la ricină, temuta otravă fără antidot

Distribuie

Doar câteva miligrame de ricină pot fi fatale. Substanța otrăvitoare poate duce la cedarea organelor, implicit deces. Cercetătorii nu au găsit până acum antidot împotriva acestei substanțe, dar un german în vârstă de 20 de ani ar putea să îi ajute în acest sens, căci este imun la ricină.

Ricina a fost folosită de mai multe ore pentru a comite crime și în tentative de asasinat. Puțini oameni au supraviețuit ricinei, o substanță extrem de toxică pentru care nu există antitod. Jacob, în vârstă de 20 de ani, nu trebuie să-și facă griji în ceea ce privește acestă substabță.

„Întotdeauna am știut că este ceva în neregulă cu sănătatea lui”, a spus mama tânărului. Într-adevăr, tânărul are probleme de sănătate, însă aceste probleme l-a făcut să fie imun la ricină. Tânărul are o malformație genetică din cauza căreia nu poate metaboliza fructoza.

„Sunt cunoscute doar două persoane în întreaga lume cu această malformație”, a spus Thorsten Marquardt, de la spitalul Universitar Munster.

Aceste două persoane locuiesc în Israel. Acum, însă, doctorii au descoperit că și Jacob are această malformație, care îl face să fie imun la ricină. Astfel, doctorii speră să obțină un antido pentru această substanță toxică.


Citește și: EXCLUSIV/Au aceeași vârstă, dar arată complet diferit. Vă vine să credeți că Viorel Lis și Petre Roman sunt de-o seamă?


Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop miercuri, 24 octombrie 2018. Gemenii au parte de o zi foarte dificilă
Loading...
Comentarii