Mergi direct la conținut »
Victor Ponta votează la referendumul pe Justiţie. Ce spune despre scrutinul de duminică: "PSD va lua cel mai prost scor, sub 30% cu siguranţă"
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > Victor Ponta votează la referendumul pe Justiţie. Ce spune despre scrutinul de duminică: "PSD va lua cel mai prost scor, sub 30% cu siguranţă"

Victor Ponta votează la referendumul pe Justiţie. Ce spune despre scrutinul de duminică: „PSD va lua cel mai prost scor, sub 30% cu siguranţă”

Preşedintele PRO-România, Victor Ponta, a declarat vineri, la Giurgiu, că va vota la referendumul pe Justiţie, însă a afirmat că dacă ar fi fost pusă o singură întrebare simplă şi nu două întrebări, acesta ar fi trecut sută la sută.

De Valentina Postelnicu,

„Particip la Referendum, mă duc şi votez dar sunt foarte nemulţumit că domnul preşedinte Iohannis, încăpăţânat, în loc să accepte să pună o singură întrebare, nu două, şi o întrebare simplă pe care să o înţeleagă oricine, trecea sută la sută. Aşa, referendumul s-ar putea să nu treacă”, a declarat Victor Ponta.

El spune că participă la referendum pentru că „este un principiu” cu care este de acord pentru că în patru ani cât a fost prim-ministru nu a dat „nicio ordonanţă de amnistie, de graţiere sau de schimbare a justiţiei”.

Liderul Pro România s-a referit la rezultatul alegerilor europarlamentare.

„Dacă se întâmplă aşa cum văd eu, că PSD va lua cel mai prost scor, sub 30% cu siguranţă, şi noi cu două cifre, peste 10%, vor veni mulţi refugiaţi pesedişti. S-ar putea să vină şi domnul Bădălău, să spună că el a ţinut cu noi”, a comentat Ponta, care a adăugat că, de luni, au la dispoziţie fix un an de zile să pregătească lupta pentru alegerile locale.


Citeşte şi:

Alegeri europarlamentare 2019 în România | Tot ce trebuie să știi despre cum se poate vota pe 26 mai

Close
Închide
  Close