Mergi direct la conținut »
VIDEO - Scene incredibile! Bătaie între o infirmieră şi un paznic, pe holul Spitalului Judeţean din Timişoara
Știri România Libertatea > Ştiri > Știri România > VIDEO - Scene incredibile! Bătaie între o infirmieră şi un paznic, pe holul Spitalului Judeţean din Timişoara

VIDEO – Scene incredibile! Bătaie între o infirmieră şi un paznic, pe holul Spitalului Judeţean din Timişoara

Agentul de pază și infirmiera au început să se certe, după ce paznicul a refuzat să o lase în spital pe fiica femeii, deoarece era în afara orelor de vizitare, relatează Opinia Timișoarei. 

Fiica infirmierei a venit la spital, când programul de vizite era deja încheiat și l-a rugat pe paznic să o lase să urce până la Secția de Chirurgie Vasculara, unde lucreaza mama ei.

Potrivit sursei citate, tânăra ar fi mers însă la vestiarele de la subsol, de unde a ieșit cu o plasă. Ulterior, ea s-a întors însoțită de mai mulți prieteni, spunând că vrea să meargă tot la mama ei. În acel moment, paznicul i-a refuzat, iar tinerii au început să strige. La scurt timp a apărut și mama tinerei, care i-a cerut socoteală paznicului.  Cei doi au început să se jignească, pentru ca apoi să se împingă și să se ia la bătaie.

Un martor al scenei a sunat la 112 și a cerut intervenția Poliției. Infirmiera și paznicul au depus ulterior plângere unul împotriva celuilalt. Totodată, conducerea spitalului a deschis o anchetă internă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat și pentru a decide ce măsuri vor fi luate.


Citește și:

Radu Mazăre va fi adus luni în țară. O echipă de polițiști pleacă în Madagascar să-l preia

 

Close
Închide
  Close