Mergi direct la conținut »
VIDEO/ TOP 5 momente speciale cu Eugen Nicolicea. Propunerea PSD pentru Justiție, cunoscut pentru limbajul suburban
Politică Libertatea > Ştiri > Politică > VIDEO/ TOP 5 momente speciale cu Eugen Nicolicea. Propunerea PSD pentru Justiție, cunoscut pentru limbajul suburban

VIDEO/ TOP 5 momente speciale cu Eugen Nicolicea. Propunerea PSD pentru Justiție, cunoscut pentru limbajul suburban

Eugen Nicolicea este propunerea PSD pentru funcția de ministru al Justiției după demiterea lui Tudorel Toader. Acesta se află de 27 de ani pe scena politică, însă în această perioadă s-a făcut remarcat mai degrabă prin atitudinea ofensivă și limbajul colorat.

De Daniel Stanciu,

În prezent, deputat PSD și președintele PSD Mehedinți, Eugen Nicolicea are o istorie bogată în Parlamentul României devenind deputat pentru prima dată în anul 1992 și de atunci și până acum având o perioadă aproape neîntreruptă în legislativ, cu excepția perioadei 2004-2008.

Din CV-ul său aflăm că a absolvit două facultăți, Facultatea de Electronică- Secția Calculatoare Electronice și Facultatea de Drept. Dar lucrurile care l-au făcut remarcat pe Eugen Nicolicea în parlament au fost susținerea pentru modificările propuse de PSD asupra Codului Penal și intervențiile sale „colorate” din Plen sau în interacțiunile cu presa.

Dintre acestea amintim:

  • 10.2018, Eugen Nicolicea îi taie microfonul lui Dan Barna care vorbește despre presupusa intervenție a lui Liviu Dragnea asupra procurorului din Dosarul Tel Drum. Nicolicea îl acuză pe Barna că a făcut „o șmecherie” venind la microfon și expunând situația;
  • 06.2018, Nicolicea spune despre un deputat USR că este „rușinea Parlamentului” și „un golan”;
  • 12.2017, În Comisia de Regulament Eugen Nicolicea și Robert Turcescu au câteva divergențe. În timpul discuției, Nicolicea spune despre Turcesu că „repetă ca un papal”;
  • Pe 12.06.2016 Eugen Nicolicea este dat afară din platoul Digi 24 după ce în repetate rânduri l-a făcut pe jurnalistul Moise Guran fraier
  • În 23.12.2009, în timpul unei intervenții în Plen, Nicolicea încheie cu „Foarte bine, domnule Prostănac”, referindu-se la Mircea Geoană.

Atitudinea ostilă și vulgară a deputatului s-a manifestat și asupra jurnaliștilor care în iulie 2018 au refuzat să îi asculte declarațiile.


Citește și:

OPINIE | Tolo: „Prin înlocuirea lui Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea, PSD trece de la scrimă la un duel cu aruncătorul de flăcări”

 
 
Close
Close
Închide