„Trebuie să numesc – că deja avem interimar la Ministerul Afacerilor Interne – vicepremier pe probleme economice. Mâine (joi – n.r.) se termină interimatul la vicepremier (pe probleme economice – n.r.). O să trimit luni propunerea preşedintelui. Mâine se intră în liber. Prima dată trebuie să am votul în Comitetul Executiv Naţional pe această propunere”, a declarat Dăncilă, după ce a participat la şedinţa Comitetului Executiv Judeţean al PSD Suceava.

Întrebată dacă i-a făcut lui Radu Soviani oferta de a fi vicepremier pe probleme economice, Dăncilă a menţionat că nu a vorbit cu acesta.

„Nu am vorbit cu domnul Soviani. Îl apreciez foarte mult, este un economist foarte bun, este un om care am văzut că face analize corecte în cele mai multe cazuri, nu am vorbit cu domnia sa”, a afirmat premierul.

Viorica Dăncilă a precizat că nu a terminat încă evaluarea miniştrilor, dar când o va termina, va discuta mai întâi cu partenerii de coaliţie.

„Avem în ambele partide şi miniştri care trebuie să plece, şi miniştri care trebuie să rămână, dar cred că aceste lucruri trebuie să le stabilim în interior”, a subliniat prim-ministrul.

Postul de vicepremier pe politici economice a rămas vacant în această vară după numirea lui Viorel Ștefan ca membru al Curții Europene de Conturi.

Citeşte şi:

Reacția ALDE după ce Guvernul a amânat adoptarea rectificării bugetare. „Acest proiect de rectificare bugetară riscă să ducă la depăşirea ţintei de deficit bugetar”

UPDATE | Noii miniștri propuși au depus jurământul la Palatul Cotroceni. Nicolae Moga la Interne, Ramona Mănescu – la MAE, Mihai Fifor – vicepremier

Ultimele decizii ale conducerii PSD: Ioan Mircea Pașcu, comisar în locul Corinei Crețu; Eugen Teodorovici vicepremier interimar în locul lui Viorel Ștefan

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”
GSP.RO

Cine a prezis exact cum va muri Kobe Bryant. In 2012 a scris: ”Va muri într-un accident de elicopter”

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu
HOROSCOP

Horoscop 27 ianuarie 2020. Balanțele au furtună în relația de cuplu