MENIU CAUTĂ
03 Oct. 2017 16:57

Vrei spațiu și dotări premium, dar nu ai bani de chirie? Iată alternativa: o garsonieră de lux ieftină cât un apartament cu 2 camere

Distribuie

Nu ai destui bani pentru a închiria un apartament cu 2 camere, dar îți dorești spațiul oferit de acesta. În plus, vrei să te bucuri de cel mai ridicat grad de confort și nu vrei să investești în mobilier sau electrocasnice. În acest caz, poți opta pentru varianta închirierii unei garsoniere de lux care îți oferă un spațiu similar, mai exact cel puțin 40 de mp, fiind în același timp complet mobilată și utilitală, gata pregătită pentru a te muta în cel mai scurt timp.

Imobiliare.ro vă prezintă, mai jos, topul celor mai ieftine garsoniere de lux care sunt disponibile pentru închiriere în această perioadă în București.

1. Garsonieră de lux în zona Splaiul Unirii – 230 euro/lună

Pentru doar 230 de euro pe lună, te poți muta rapid într-o garsonieră de lux cu o suprafață utilă de 46 de mp aflată într-un complex rezidențial din zona Splaiul Unirii, în apropiere de Târgul Autovit.

Aceasta este recent renovată, dispune de mobilier realizat pe comandă și de 2 dressing-uri și este utilată complet – de la centrală proprie, la mașină de spălat, aer condiționat, televizor și chiar și jacuzzi.

Găsești aici mai multe imagini cu această garsonieră de lux

2. Garsonieră de lux în zona Baba Novac– 270 euro/lună

Cu doar 40 de euro în plus te poți muta într-o garsonieră de lux din sectorul 3 al Capitalei, la doar 3 minute de parcul IOR. Aceasta este la rândul său renovată recent, mobilată și utilată și dispune de o suprafață utilă de 42 de mp.

Află mai multe despre această oportunitate aici

3. Garsonieră de lux în zona Titan – 280 euro/lună

În acest caz este vorba despre o garsonieră dublă cu o suprafață demnă de invidiat, 46 de mp, complet mobilată și utilată. Persoana care o va închiria va dispune, totodată, de un loc de parcare inclus în preț, în curtea interioară a imobilului.

Găsești aici mai multe imagini cu această garsonieră

Spre comparație, cele mai ieftine apartamente cu 2 camere care le oferă viitorilor chiriași un spațiu similar, între 40 și 50 de mp, dar și același tip de confort, pot fi închiriate în această perioadă în București cu prețuri care încep de la 330 de euro și ajung chiar și la 700 de euro pe lună în funcție de zonă.

Citește mai multe despre garsoniera și lux pe Libertatea.

Comentarii