EXCLUSIV / Alina Gorghiu s-a decis să facă un pas înapoi în PNL. Vrea să se ocupe exclusiv de sarcină și de creșterea copilului

12 februarie 2016 23:30

Liberalii vor fi nevoiți în scurt timp să își caute un înlocuitor la șefia partidului. Co-președinta PNL Alina Gorghiu s-a decis să renunțe pentru o vreme la implicarea activă în viața de partid și să dedice sarcinii și mai apoi creșterii micuțului pe care-l va aduce pe lume în vara acestui an.

Lidera PNL, care s-a căsătorit de curând cu analistul economic Lucian Isar și cu care este însărcinată, le-a dezvăluit colegilor de partid că în următoarea perioadă de timp se va dedica copilului și va lăsa pe plan secund lupta politică.

”Ne-a spus că este însărcinată și că vrea să se dedice sarcinii și apoi creșterii bebelușului. Nu va mai fi conducătorul campaniei electorale pentru alegerile locale, întrucât e chiar în perioada premergătoare nașterii. A zis că are nevoie de liniște”, ne-au spus colegi ai deputatei PNL.

Alina Gorghiu spune că nu se va retrage din viața politică

”O femeie care trece printr-un anumit moment fericit al vieţii, are un handicap, nu are capacitatea să-şi gestioneze cariera profesională şi personală în acelaşi timp. Vă anunţ că în România sunt sute de mii de femei care ştiu să împace şi viaţa profesională şi viaţa personală minunat şi, credeţi-mă, am o energie şi muncesc mai mult decît trei sferturi din bărbaţii din pertidul ăsta. Nu mă retrag din viața politică”, a spus Gorghiu.

Co-președintele liberalilor a pierdut o sarcină în urmă cu câțiva ani, din motive medicale

„O sarcină dorită şi pierdută, din orice motiv, este o dramă pentru fiecare femeie care aşteaptă un copil. De aici, până la a-ţi bate joc de drama unei femei, oricât de persoană publică ar fi, e cale lungă”, a scris Gorghiu, ca replică la unele afirmații că nefericitul eveniment ar fi fost provocat de ambițiile sale politice.

Loading...
Vezi ultimul video postat pe libertatea.ro
Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro