Dezvăluiri surprinzătoare în cel mai nou număr al revistei Unica. Antonia nu mai poate avea copii!

23 mai 2017 23:30

Antonia nu mai poate face copii. Dezvăluirea artistei însoțește pictorialul UNICA în care apare, în premieră, alături de cei doi băieți ai săi, Dominic și Akim.

Pentru prima dată de când a devenit din nou mamă, Antonia a realizat un pictorial unic pentru numărul de iunie al revistei Unica. Fotografiile o înfățișează pe artistă înconjurată de băieții ei: Alex Velea, Dominic și Akim, ultimul ei născut. Nu încape îndoială că între ei stăpână e fericirea. Doar un lucru umbrește sufletul Antoniei: faptul că Maya, prima ei născută, nu le este alături. Fetița trăiește în Italia cu tatăl ei, iar cântăreața face toate eforturile necesare pentru a crea o conexiune, chiar și de la distanță, între copiii ei.

”Din păcate, i-a văzut doar pe Skype și în poze (nr. pe frățiorii ei, Dominic și Akim). Este încă o dorință de-ale mele să-i reunesc, să se vadă fizic, să se cunoască. Este foarte tristă situația asta”, a declarat Antonia pentru UNICA.

Și cu atât mai mare e dorința cu cât Antonia și-a dorit de când se știe trei copii. Nu s-ar fi supărat să fie mai mulți încă, cântăreața face o nouă dezvăluire: nu mai poate avea alții.

”Din punct de vedere medical, după trei operații de cezariană, în cazul meu, nu mai poate urma un bebe”, susține ea.

Un interviu savuros și mult mai multe fotografii de senzație găsiți în numărul de iunie al revistei Unica existent deja la toate punctele de difuzare a presei.

Citește ultimele ȘTIRI pe Libertatea.ro