De Andreea Romaniuc Archip,

Un dram de noroc este ingredientul esențial pentru o reușită pe plan profesional, pe lângă muncă și talent. Pe acest principiu e convins Silviu Mircescu că s-au legat proiectele sale în actorie. Totul a-nceput în urmă cu 8 ani, în primul său an ca student.

„În 2011, după ce am intrat la UNATC, am avut norocul să mă sune Florin Zamfirescu pentru un spectacol la Teatrul Odeon. Nu mi-a fost profesor, preda la un an mai mare, dar m-a văzut la admitere, i-a plăcut foarte mult de mine și m-a chemat să dau un casting. Am avut șansa să îl iau, atunci am jucat pentru prima oară, în anul întâi spre anul doi se întâmpla chestia asta. Am crezut tot timpul că a fost rampa mea de lansare, de acolo s-au legat toate”, a povestit, pentru Libertatea, Silviu Mircescu.

Tânărul a fost cooptat apoi în alte spectacole și a intrat în distribuția și unor proiecte TV ca „O nouă viață”, „O grămadă de caramele”, „Băieți de oraș” sau „În puii mei”. În ultimele două a jucat alături de Mihai Bendeac, despre care spune că „este un coleg și un om extraordinar, ne-am înțeles foarte bine, ne înțelegem în continuare foarte bine”.

În prezent, Silviu poate fi urmărit în spectacole la Teatrul Național București, la Teatrul Elisabeta, dar și în musicalul „Mamma Mia”, la Sala Palatului.

Foto: Dumitru Angelescu

Citeşte şi:

Cum a fost eliberat un triplu criminal condamnat pe viață. A ieşit din închisoare fără măsuri de supraveghere!

100.000 de euro părculețul, 68.000 de euro un beton în mijlocul câmpului la Petrăchioaia! Primarul PNL simpatizant al rasiștilor și-a modernizat vila impunătoare într-un an

Schimbare de ultimă oră, după ce Libertatea a semnalat că există improvizații care pun sănătatea publică în pericol: ASSMB amână experimentul pe copii cu Plăcuțele Petri!

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul
GSP.RO

Un fost jucător de rugby, fosta lui soție și cei trei copii au murit într-un mod oribil. Bărbatul a plănuit totul

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie
HOROSCOP

Horoscop 21 februarie 2020. Balanțele se confruntă cu probleme în familie