MENIU CAUTĂ

Meryl Streep a devenit pentru prima oară bunică. Mamie Gummer a născut un băiețel

Distribuie

Mamie Gummer în vârstă de 35 de ani, a născut primul ei copil cu scenaristul de origine indiană Mehar Sethi. Actrița din "True Detective" a adus pe lume un băiețel, primul nepot al lui Meryl Streep. 

Mamie Gummer şi producătorul și scriitorul Mehar Sethi s-au logodit în urmă cu patru luni în Croaţia. Actrița a mai fost căsătorită, timp de doi ani, cu actorul Benjamin Walker.

Încă nu se cunosc detalii legate de numele copilului lui Mamie, nici de starea de sănătate a fericitei mamei sau de locul în care s-a născut nepoțelul lui Sreep.

Meryl Streep este căsătorită sculptorul  american Don Gummer și mai are alți trei copii cu soțul ei: Henry Wolfe, de 39 de ani, Grace, de 32 de ani, și Louise, de 27 de ani.

Mamie Gummer a apărut în seriale precum „Emily Owens, M.D.”, „The Good Wife”, dar şi în filme ca „Evening” (2007), „Side Effects” (2013), „Cake” (2014), „Ricki and the Flash” (2015).

Foto: Hepta


Marius Șumudică are amintiri teribile de la cutremurul din 4 martie 1977: „Mama era însărcinată, a căzut, era s-o pierdem pe sor’mea”


 

Comentarii