Mergi direct la conținut »
Adela Popescu și Radu Vâlcan, perfecți împreună! În ce moment de tandrețe au fost surprinși
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adela Popescu și Radu Vâlcan, perfecți împreună! În ce moment de tandrețe au fost surprinși

Adela Popescu și Radu Vâlcan, perfecți împreună! În ce moment de tandrețe au fost surprinși

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au fotografiat într-una dintre cele mai tandre ipostaze. Cei doi formează un cuplu de vis.

De Dana Aramă,

 

Adela Popescu și soțul ei, prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan se află în vacanță în Egipt. Cei doi au profitat din plin de timpul petrecut împreună.  Adela Popescu a postat, pe contul ei de socializare, una dintre cele mai frumoase fotografii din vacanța alături de soțul ei.

Cei doi au fost surprinșiîn timp ce stau pe o terasă, Radu Vâlcan fiind extrem de grijuliu și de protector cu partenera sa de viață.

Adela Popescu este căsătorită cu prezentatorul de televiziune Radu Vâlcan din anul 2015. Cei doi au împreună un băiețel care se numește Alexandru. Adela Popescu a devenit mămică pentru a doua în luna decembrie a anului trecut, vedeta aducând pe lume tot un băiețel, care se numește Andrei.


Citește și:

Un tânăr din Buzău a primit nota 2 la purtare pentru că și-a ironizat profesoara, însă conducerea liceului a fost blândă cu un profesor condamnat în trecut pentru pornografie infantilă, care încă predă acolo!

Close
Închide
  Close