Mergi direct la conținut »
Adevărul despre răpirea lui Florin Salam. Omul care l-a apărat pe manelist rupe tăcerea. "Mi-a povestit cum s-a întâmplat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Adevărul despre răpirea lui Florin Salam. Omul care l-a apărat pe manelist rupe tăcerea. "Mi-a povestit cum s-a întâmplat"

Adevărul despre răpirea lui Florin Salam. Omul care l-a apărat pe manelist rupe tăcerea. „Mi-a povestit cum s-a întâmplat”

Scandalul în care a fost implicat Florin Salam la o nuntă de la Milano ar fi fost mult exagerat, susține Florin Arabu, cel care l-a apărat pe manelist. Acesta din urmă s-a întâlnit cu artist după scandalul de la nuntă și a dat detalii despre cursul evenimentelor.

Florin Arabu a confirmat că temutul interlop Costel Corduneanu se afla și el la Milano. Totodată, Arabu susține că versiunea unei posibile răpiri a lui Florin Salam a fost doar un „fake news” aruncat pe piață de Mircea Nebunu, liderul clanului Sportivilor.

„Locuiesc în Milano, am o afacere aici, un restaurant românesc şi o firmă de pază, de mai mulți ani. Voiam să vă spun că eu nu sunt omul nimănui (cum s-a scris că eu aș fi omul lui Costel Corduneanu), nu am nicio legătură așa cum a speculat presă. În legătură cu Florin Salam, vă pot spune că ne cunoaștem de mulți ani și suntem foarte buni  prieteni.

Florin m-a sunat sâmbătă seară că a avut loc un mic incident și eu m-am dus după el la hotel, mi-a povestit cum s-a întâmplat, după care am venit la mine la restaurant.

Costel Corduneanu se afla în Milano la shopping, eu cu el mă cunosc de mulți ani de câte ori vine în Milano eu având restaurant românesc vine  la mine să mănânce, dar el nu are nici o legătură cu Florin Salam nu l-a salvat nu a venit în Italia pentru asta etc.

Florin Salam nu a fost sechestrat de nimeni și nici bătut, (a fost doar atins) tot scandalul ăsta l-a provocat Mircea Nebunu în sensul că a fost o invenție de-a lui! Florin Salam este prietenul meu și m-am dus să-l ajut fără nici o obligație sau pus de cineva, efectiv prietenește”, a spus Florin Arabu’, potrivit spynews.ro.


VIDEO/ La 3 ani după tragedia din Colectiv, parlamentarii nu ştiu ce se comemorează pe 30 octombrie: „Poate fi ziua de naştere a copilului, a nevestei, a mea…”

Close
Închide
  Close