MENIU CAUTĂ

Anamaria Prodan s-a pozat în costum de baie și a făcut imaginea publică. Cât de bine arată la 47 de ani. „Să nu vă aud că nu se poate”

Distribuie

Anamaria Prodan a încins internetul cu ultima imagine postată pe contul de socializare. Într-un costum de baie cu paiete, din două piese, impresara demonstrează încă odată că poți să ai un trup perfect, la 47 de ani.

Anamaria Prodan a îmbrăcat un costum de baie cu paiete din două piese, ce îi lăsa la vedere abdomenul lucrat și bustul extrem de generos.

„47❤️  Să nu vă aud că nu se poate … că avem copii… că nu avem timp… se poate! Și se poate și mai bine ! ?”, fost mesajul Anamariei Prodan pentru internauți.

Recent, Anamaria Prodan a postat pe contul de socializare, o imagine cu cadoul primit înainte de Paște. Este vorba despre o brățară care costă în jur de 50 000 de euro. „Cadou de Paşte. Dimineaţa perfectă”, a scris Anamaria Prodan în dreptul imaginii cu brăţara. Reacția fanilor a venit imediat, aceștia admirând bijuteria primită de impresară.

Citește și

VIDEO | Interviu cu „Domnul Alocație”, Robert Sighiartău, secretarul general al PNL: „Tăriceanu n-a făcut decât să fie la butoniera lui Liviu Dragnea și să aplice tot ce a vrut el”

 

Citește mai multe despre Anamaria Prodan pe Libertatea.

Comentarii