De Livia Lixandru,

În urmă cu câteva săptămâni, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache se despărțeau brusc, fără să dea vreo explicație. Între cei doi păreau că lucrurile merg foarte bine, însă ruptura s-a produs când nimeni nu se aștepta.

După despărțirea de Traian Spak, artista a început o nouă relație cu fostul reporter de la Acces Direct și trăiește momente unice în viața ei. După ce au anunțat separarea, Andreea Antonescu și Ștefan Manolache au venit împreună în platoul emisiunii ‘Teo Show’, unde au anunțat că s-au împăcat.

Aceiași noi, ceva mai puternici, au scris cei doi pe una dintre rețelele de socializare.

Andreea Antonescu nu a divorțat de Traian Spak

Andreea Antonescu și Traian Spak nu au semnat încă actele de divorț, dar sunt separați de câteva luni bune. Artista a luat decizia de a apela la un avocat pentru a grăbi divorțul. Vedeta voia să se despartă de tatăl fetiței sale pe cale amiabilă, la notar, însă Traian Spak locuiește în Statele Unite ale Americii și îi este greu să se întoarcă în țară.

„Am discutat cu Traian, iar el va semna actele. (…) Este normal ca amândoi să facem tot posibilul ca să o ducem pe Sienna la nivelul mai mult ca perfect. Vreau să cred că în 14 ani a învățat să lucreze cu mine, să mă cunoască, astfel cât să nu-și permită vreo secundă să pună vreo întrebare. Cum nici eu nu-mi permit să-i pun vreo întrebare”, a declarat Andreea Antonescu, potrivit Viva!

Citeşte şi:

Adriana Nedelea LA FIX | Istoricul Marius Diaconescu: „Ar trebui să renunțăm la sintagma Mica Unire. Unirea din 1859 a fost mare prin consecințele sale”

Mărturiile unui specialist în educație: există școli în România în care copiii cer să fie bătuți ca să poată citi mai repede!

Loredana Groza și Ștefan Bănică jr, în juriul emisiunii Next Star? Cei doi artiști ar purta negocieri cu Antena 1, pentru emisiunea prezentată de Dan Negru

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil
GSP.RO

Cristi Bud, despre moartea fiului său de doar 5 zile: "E posibil să fi scăpat copilul". Cand a cerut înregistrările de pe camere a primit un raspuns incredibil

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare
HOROSCOP

Horoscop 25 februarie 2020. Taurii au probleme de comunicare