Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că George Burcea a plecat de acasă de mai bine de o săptămână, lăsându-și singură soția și pe cele două fetițe.

Dacă până acum a evitat să vorbească despre acest subiect, iată că artista a scris un mesaj pe contul de Facebook, fără a da prea multe detalii despre ce se întâmplă în familia ei, vedeta vrând să își protejeze fetițele.

„Dragilor, vă mulțumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase și de susținere ? Le-am citit pe toate ❤ Tot ce pot să vă spun, este ca ceea ce s-a scris în presă este adevarat?.  În rest, altceva nu pot să declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. ??
Vă îmbrățisez cu drag?, mereu a voastra AB”, a fost mesajul trist transmis de Andreea.

Citeşte şi:

Corespondență din Milano de la trimisul special Libertatea. Turism în vremea coronavirusului: city-tour cu autobuzul gol și chelneri cu mănuși chirurgicale

Un bărbat din Olt care a călătorit în avion cu italianul infectat s-a plimbat prin București și s-a dus la o emisiune TV! Cum a fost găsit

Andreea Marin a vorbit pentru prima oară despre problemele cu inima, pe care le are de câțiva ani: „Simțeam că nu mai am aer!”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres