MENIU CAUTĂ
04 Oct. 2012 09:52 , de Alina Guta

Andreea Marin Bănică, apariție spectaculoasă la Chișinau într-o rochie cu decolteu adânc

Distribuie

Andreea Marin Bănică a cumpărat rochia chiar dintr-un magazin din Chișinău, acolo unde se vând creațiile Mihaelei Drafta, designerul român fiind extrem de apreciat în Republica Moldova.
„Am avut plăcerea s-o cunosc pe Mihaela cu prilejul evenimentului de lansare al noului sediu al Fundației pe ca o conduc și i-am spus că îi admir creatile. Am fost plăcut surprinsă să descopar că rochiile ei fac furori și la Chișinău și am ales să port la acest eveniment o creație a ei”, declara Andreea Marin.

La această petrecere au participat peste 100 de femei din Chișinău, iar scopul a fost acela de a trage un semnal de alarmă cu privire la necesitatea unui control medical periodic pentru a preveni cancerul la sân. Vedeta serii a fost însă Daria, o tânără care a învins această boala și care a oferit, astfel, un exemplu de voință tuturor doamnelor prezente. Andreea Marin nu s-a dezis de apelativul de „Zână a Surprizelor” si cu sprijinul clinicii Acibadem Bodrum i-a oferit Dariei șansa unei operații de reconstrucție a sânului, pentru a avea din nou o viața normală.
 
 

Citește mai multe despre Andreea Marin pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii