Andreea Marin este una din cele mai elegante prezențe din peisajul monden românesc. Face sport și reușește să mențină o siluetă care le face invidioase pe femeile mult mai tinere decât ea. Și nu numai atât, vedeta reușește să afișeze și un ten curat, fără pete și fără riduri.

Pentru că se apropie vara, vedeta a mărturisit că soarele îi dă bătăi de cap tenului, astfel că recurge la un tratament special pentru a-și menține tenul curat. Vedeta s-a fotografiat la salonul de înfrumusețare unde își aplică acest tratament. A apărut nemachiată și cu urme de cearcăne.

Despre acest tratament, Andreea Marin spune că o face să se simtă „sănătoasă și în echilibru”.

Fără filtre, efecte sau machiaj, suntem diferite. Dar lăsăm să iasă la lumina frumuseţea reală din noi. Nu trebuie să ne ferim să fim noi înşine. Cei dragi cel puţin, prietenii adevăraţi, aşa ne cunosc, aşa ne iubesc. Şi e de ajuns. Fără măşti şi „decoraţiuni” suplimentare, atunci când simţim. Oamenii buni din jurul nostru ne vor doar sănătoase şi în echilibru. Aşa sunt eu, după tratamentul pe care îl fac o singură dată, la începutul verii. Soarele îi da bătăi de cap tenului meu cu petele pe care i le lasă drept „cadou”, a scris Andreea Marin, pe Facebook.

În ultima perioadă, Andreea Marin parcă s-a reinventat. Zâna arată din ce în ce mai bine, iar asta se vede cu ochiul liber. Secretul siluetei Andreei Marin este unul banal, accesibil pentru toată lumea, după cum chiar ea declară. Vedeta TV este pasionată de dans, iar asta o ajută să se mențină în formă.

Andreea Marin a mers recent la Festivalul de Film de la Cannes și a făcut senzație cu ținuta pe care a afișat-o.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri