A renunţat deja la numele de Bănică

Dacă în timpul căsătoriei cu Ştefan Bănică, Andreea ţinea foarte mult să fie strigată cu numele de familie al soţului, în prezent, înainte chiar ca divorţul să se pronunţe, “Zâna” a renunţat la Bănică. Ea şi-a schimbat toate adresele de e-mail şi pe cea de Facebook, în care apărea ca Andreea Marin Bănică. Ea va cere şi în cadrul procesului de divorţ să revină la numele iniţial, cu care de altfel s-a consacrat, Andreea Marin.

Nu se ceartă pe avere, iar Violeta va sta cu mama

Andreea şi Ştefan îşi doresc un divorţ amiabil, din culpă comună. Deşi averea lor este una de luat în calcul, ei nu se vor război, prin tribunale, pentru partaj. Cei doi soţi vor rămâne, fiecare, cu imobilele avute înaintea căsătoriei: Andreea, cu casa din Telega, cu apartamentul din Dorobanţi, cu mai multe apartamente în zona Foişor, cu vila din Pipera, aflată încă în stadiul de finisare, iar Ştefan – cu vila din zona Tei, cu casa din Unirii, cu aceea din Băneasa. La comun, ei au un restaurant şi un bloc de 45 de milioane de euro în Aviatorilor, Bucureşti, pentru care cei doi soţi au făcut un credit, în 2008, de aproximativ 1,7 milioane de euro. În ceea ce o priveşte pe Violeta, cei doi soţi urmează să solicite custodie comună, cu domiciliul la casa mamei.

Ele sunt cele mai cunoscute femei din viaţa cântăreţului


Despre Ştefan Bănică jr s-a scris în repetate rânduri că ar fi călcat strâmb. În ultimii doi ani el a ţinut primele pagini ale ziarelor, care scriau cu litere de-o şchioapă despre aşa-zisele aventuri cu solista Lavinia Pârva şi cu antrenoarea de fitness Adriana Nicolae. Cea mai mare vâlvă a produs-o însă zvonul conform căruia Ştefan ar fi tatăl copilului Adrianei Nicolae. Nici la un an de la apariţia acestei bârfe, Adriana nu a vrut să lămurească enigma atunci când Andreea Marin a confruntat- o în public. Înainte de căsătoria cu Andreea Marin, Bănică jr a mai avut două iubite celebre: Cristina Ţopescu şi Mihaela Rădulescu (pe care a luat-o de nevastă în 1994 şi alături de care a stat cinci ani). Iar cu Camelia Constantinescu solistul are un fiu, Radu Ştefan (10 ani).

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente