MENIU CAUTĂ

Andreea Marin și-a etalat formele în costum de baie. Ce reacții a stârnit

Distribuie

Andreea Marin s-a afișat în costum de baie în fața prietenilor ei din mediul online, iar reacțiile acestora  au fost pe măsură.

Vedeta de televiziune Andreea Marin se află în vacanță în Spania, la Palma de Mallorca. Aceasta se simte de minune și se bucură din plin de zilele libere pe care le are.

Pe contul său de Instagram, Andreea Marin și-a etalat formele în costum de baie, lucrur pe care îl face foarte rar.

„Floarea-soarelui. Acesta este cel de-al doilea nume al meu”, este mesajul scris de Andreea marin în descrierea fotografiei în care apare în costum de baie.

Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare albă, Andreea Marin a avut grijă să nu arate mai mult decât ar fi dorit, acoperindu-se, în zona mijlocului, cu un halat din dantelă de culoare neagră.

„Superbă”, „Frumoasă”, „Sexy”, „Cât de frumoasă poate fi o femeie’, „Super tare”, „Te menții bine. Felicitări”, „Ce corp frumos ai și ce piele fină”, au complimentat-o cei care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. Emisiunea Surprize, surprize, pe care a moderat-o ani de zile la Televiziunea Națională s-a bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu, în prezent, cu Adrian Brâncoveanu, consulul României în Libia. Andreea Marin este mama unei fete, Violeta, din căsnicia pe care a avut-o cu celebrul artist Ștefan Bănică Junior.


Citește și: VIDEO/George Bețianu, boxer, taximetrist, afacerist. E milionar și vrea să-i ajute pe românii de-acasă. ”Încerc să fac poduri”


 

Citește mai multe despre Andreea Marin, Corp, costum de baie și forme pe Libertatea.

Comentarii