Mergi direct la conținut »
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

ANDREEA RAICU NU MAI VORBEŞTE de 4 zile! Vezi care este motivul pentru care nu mai scoate niciun cuvânt!

Andreea Raicu nu trece prin cele mai plăcute momente din viaţa sa. Prezentatoarea de la Prima TV nu mai vorbeşte de patru zile din cauza unei laringite. Pe blogul său, vedeta de televiziune a a povestit despre tăcerea forţată la care a fost supusă. "Conform definiţiei medicale, laringita este produsă de inflamaţia, iritarea sau folosirea excesivă a corzilor vocale ce aparţin laringelui. Se vindecă prin tratament şi pauză vocală. Asta fac şi eu de câteva zile bune, la indicaţiile medicului care m-a consultat.

De Dana Aramă,

Tac. De dimineaţa până seara tac. N-am voie să vorbesc nici măcar în şoaptă. “E mai rău” mi s-a spus. M-am conformat şi tac. Tac de 4 zile. În principiu, ar trebui să stau acasă. E greu să interacţionezi cu oameni fără să poţi comunica verbal. Totuşi, eu fiind o persoană extrem de activă, mi-a fost foarte greu să stau doar în casă, aşa că m-am gândit că pot să-mi găsesc diverse activităţi de făcut. După două zile am renunţat.

M-am dus la birou. Le-am explicat prin semne că nu pot să vorbesc. M-au înţeles, m-au compătimit şi imediat au început să mă întrebe ce fac, când îmi revin, ce tratament fac… Invariabil se întâmplă asta cu toată lumea. M-am întâlnit cu cineva care trăise aceeaşi experienţă în urmă cu o lună. Şi ea, la rândul ei, m-a înţeles, iar după 5 minute m-a întrebat dacă sunt racită şi cât durează pauza vocală.

Până şi prietenii mei care ştiau de câteva zile că sunt în pauză vocală de ceva timp, din reflex îmi puneau întrebări la care, în mod foarte amuzant, ei chiar aşteptau răspunsuri.  Pâna şi mama mea  m-a sunat aseară să mă întrebe ce fac. Cred că este foarte greu de conceput să ştii că eşti cu cineva, chiar în faţa ta, care nu poate să vorbească. Înţelegi că are o problemă, dar e imposibil de imaginat că nu poate să verbalizeze.

Într-un fel e foarte amuzant, dar şi frustrant…

Zilele astea în care am fost în pauză vocală au stârnit în mine multe stări… de linişte, amuzament, de introspecţie, oboseală, de revelaţie, agitaţie, neputinţă, forţă, echilibru… Pauzele sunt incredibile. Te ajută mult ăa te uiti la tine.

Prima oară când am făcut asta nu am avut laringită. Eram în India şi am stat fără să vorbesc timp de 5 zile, dar şi cei din jurul meu făceau acelaşi lucru. La început a fost foarte greu… ulterior a fost incredibil!  Ajungi la tine şi afli atât de multe prin comparaţie cu perioadele în care e gălăgie în jur, o gălăgie care nu te lasă să auzi nimic din interior…”, a explicat Andreea Raicu.
 
 

RECOMANDĂRI
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
GSP.RO
Ilie Dumitrescu a avut o aventura cu o femeie maritata. A spus cine este: "Omul m-a sunat și mi-a spus: «Am o familie și te rog să încetezi»"
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
HOROSCOP
Horoscop 7 iunie 2020. Taurii își recapătă liniștea interioară, Capricornii sunt astăzi în elementul lor
Close
Închide
  Close