Mergi direct la conținut »
Andreea Tonciu, în scandal cu Poliția la Piața Obor. „Mi-am luat amendă”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Andreea Tonciu, în scandal cu Poliția la Piața Obor. „Mi-am luat amendă”

Andreea Tonciu, în scandal cu Poliția la Piața Obor. „Mi-am luat amendă”

Marți seara, Andreea Tonciu a blocat mașina unei femei, care a chemat autoritățile, pentru a putea pleca acasă. Totul s-a întâmplat în Piața Obor, iar bruneta a făcut primele declarații despre incident.

„Da, e adevărat, mi-am luat amendă pentru că am blocat o doamnă, iar ea a chemat Poliţia că am blocat-o. N-am avut unde să parchez, eram cu copilul, m-am dus până în Obor, pentru că îi luasem fetiţei mele o brăţară de aur şi se rupsese. Şi cât am stat acolo, cam o jumătate de oră, cât să-i repare brăţărica, a venit Poliţia şi mi-a dat amendă. Şi două puncte de penalizare”, a spus Andreea Tonciu, pentru Click!

De când s-a căsătorit cu Daniel Niculescu, viața Andreei Tonciu s-a schimbat total. A devenit mamă și s-a retras din lumina reflectoarelor, după ce a declarat că soțul ei este foarte gelos. Se pare însă, că lucrurile s-au îndreptat în căsnicia lor.

Citește și

Euronews, despre candidații României la europarlamentare: „Un fost preot, un fost lider mondial la tenis și un fost antrenor al Naționalei”

 

Close
Închide
  Close