MENIU CAUTĂ

Angela Gheorghiu a împlinit 53 de ani. Cum a petrecut marea soprană | VIDEO

Distribuie

Celebra artistă lirică Angela Gheorghiu a împlinit 53 de ani și a avut parte de o petrecere alături de cele mai dragi persoane din viața ei.

Zilele trecute, renumita soprană Angela Gheorghiu și-a aniversat ziua de naștere. Artista lirică a împlinit 53 de ani.

Vedeta a petrecut alături de familie și de prieteni foarte dragi. pe contul său de socializare, Angela Gheorghiu a dat publicității câteva imagini de la ziua sa de naștere. A fost extrem de fericită și înconjurată cu toată dragostea de cele mai dragi persoane.


„Zi de naștere cu prieteni dragi și familia! Vă mulțumesc tiutror pentru mesajele din inimă”, le-a transmis Angela Gheorghiu numeroșilor săi prieteni din mediul online.
Angela Gheorghiu este o soprană din România, una dintre cele mai renumite cântărețe de operă din lume. Elevă a Miei Barbu, absolvă Conservatorul din București în anul 1990. Reputata artistă lirică a cântat pe cele mai mari scene lirice din lume, fiind extrem de iubită și de apreciată de public. A fost căsătorită cu tenorul Roberto Alagna, de care a divorțat în anul 2013.


Citește și: Ce este Sindromul Burnout, de care suferă multe vedete din România. Psihologul Libertatea explică de ce apare sindromul epuizării profesionale


 

Citește mai multe despre Angela Gheorghiu, ani, Aniversare, cati ani are, petrecere, varsta și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii