De Dana Aramă,

Luni seara, 27 martie 2017, a fost seara poveștilor de viață ale concurenților de la Uite cine dansează!

Alex Velea și partenera lui de dans au intrat primii în concurs. Înainte de a intra în ring, Alex Velea a vorbit despre cea mai frumoasă poveste din viața sa, și anume Antonia.

„O iubesc extrem de mult. O ador, aș face orice pentru ea. Sunt încântat de ea. La începutul relației noastre, am fost amici timp de patru ani. Ne-am cunoscut  la studio. După prima întâlnire ne-am îndrăgostit. Nici nu știam cum să-i spun. Viața e prea puțin ca să spun ce simt pentru ea”, a declarat cântărețul, care are o viață sexuală foarte activă cu Antonia.

Antonia și-a făcut apariția lângă el și l-a sărutat.

„Ne completăm foarte bine… Will you marry me? (n.r. te măriți cu mine?)”, l-a întrebat Antonia pe Alex Velea.

 

Antonia, motivul pentru care Alex Velea a divorțat de Ana?

Alex Velea a fost căsătorit cu Ana. Artistul a intrat în atenția presei la începutul lunii mai 2013, când presa a scris că ar fi închiriat camera de hotel exact la același etaj cu apartamentul Antoniei. Mai mult, apropierea dintre ei, în culise, în fotografii sau interviuri au dat și mai mult apă la moară cârcotașilor, care  au ajuns să spună că Alex Velea urma să divorțeze de soția Ana pentru Antonia.

La acea vreme se spunea că lui Alex Velea i-ar fi fost rușine să se afișeze cu soția sa deoarece acesteia îi plăcea să asculte manele.

După cum a afirmat Alex Velea la Uite cine dansează!, el și Antonia s-au cunoscut în urmă cu patru ani, la studiou, ceea ce nu face decât să dea și mai mult loc speculațiilor că aceștia aveau o relație încă de pe vremea când artistul era încă însurat cu Ana.

Alex Velea și Ana au divorțat la începutul anului 2014.

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri
HOROSCOP

Horoscop 17 noiembrie 2019. Este o zi încărcată de sensibilitate, pentru Tauri