„În sfârșiiit!!! Azi, de la 20.30, începe @chefifaralimite 🥳🥳🥳 De abia aștept să faceți cunoștință cu echipele celor trei chefi, o să îi iubiți pe concurenți pentru spiritul lor de aventură și pentru pasiunea pentru bucătărie!
Se va găti intens, se vor dezvălui rețete locale delicioase, chefii și concurenții vor lupta pentru fiecare avantaj și se vor întrece în misiuni fără limite! 🔥 Fiecare etapă se va desfășura pe o altă insulă a Greciei, așa că veți vedea locuri absolut magnifice!☀️ Sunteți gata? Ne vedem diseară, dragii mei!”, a scris pe Instagram vedeta.
„Chefi fără limite” va străbate și va spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule grecești. Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos sunt câteva dintre destinațiile ce vor deveni câmp de luptă pentru cei trei chefi și echipele lor în fiecare luni, marți și miercuri de la ora 20.30, la Antena 1.
Cine sunt concureții de la „Chefi fără limite”
18 concurenți la „Chefi fără limite” sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de „Chefi fără limite”. Pasiunea pentru bucătărie este numitorul comun al celor 18 concurenţi, meseriile lor fiind complet diferite. Cofetar, fotograf, corporatist, instructor de fitness, antreprenor, cântăreț sau dansator, cu toții își doresc să demonstreze cât sunt de pricepuți și cât de mult își doresc să învețe și să impresioneze prin farfuriile lor.
Iată cine sunt cei 6 concurenti din echipa lui Florin Dumitrescu: Arkanian – artist, Iman Abushov – director comercial, Daniela Andronie Rădulescu – instructor fitness, Vlad Tănasie – bucătar, Mariana Tarbuc – consilier primărie și Daniel Tudor – antreprenor.
Concurenții din echipa lui Sorin Bontea sunt: Laura Eremia – cofetar, Valentina Cornescu – cofetar, Daniela Tănase – solist vocal, Daniel Jumuga (Nobo) – cofetar, Andrei Stoian – bucătar, Francisc Șandor – fotograf.
Cei șase concurenți din echipa mov, ai lui Scărlătescu, sunt: Rebecca Bumpuțu – dansatoare, Tanya Povenscaia – trainer în domeniul unghiilor, Lucian Pupăzan – făuritor de fundulețe, Carmen Dîrvariu – corporatist, Istvan Kozocsa – bucătar și Raul Bodoșcă – bucătar.