Mergi direct la conținut »
Anunțul făcut de Tavi Clonda despre fiica lui nou-născută
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Anunțul făcut de Tavi Clonda despre fiica lui nou-născută

Anunțul făcut de Tavi Clonda despre fiica lui nou-născută

Muzicianul Tavi Clonda a făcut un anunț neașteptat legat de fiica sa cea mică, Iris. Artistul i-a creat pagină de Facebook și Instagram micuței.

De Dana Aramă,

Fetița cea mică a prezentatoarei de televizine Gabriela Cristea și a lui Tavi Clonda are propria ei pagină pe rețele de socializare.

„Dragilor, pentru cei care vor să urmarească primele poze și filmulețe din viața lui Iris, am creat propria ei pagina de Instagram, dar și de Facebook! ? O puteți urmări aici: @theairisselena ????”, a anunțat Tavi Clonda pe Instagram.

Prezentatoarea de televiziune a devenit mamă pentru a doua oară duminică, 17 martie, când a adus pe lume o fetițăGabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care mai are o fetiță, Victoria. Imediat după ce soția sa a născut a doua oară, Tavi Clonda a făcut declarații despre starea vedetei și a bebelușului lor. Cea de-a doua fetiță a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda se va numi Thea Iris Selena.

Citește și: Atenție, România! Ce arată ancheta lui Trump despre cum vrea Putin să influențeze alegerile din țări democratice

 

Close
Închide
  Close