„Mă regăsesc în noua generație și ascult cu drag tot ce se întâmplă și în zilele noastre. Sunt proiecte, sunt piese foarte bune, voci bune.

E foarte bine ca totul să meargă înainte, să apară noutăți, să avem de unde alege. Hai să dăm, ca să alegem ce e bun! Pentru mine, acest proiect este o binecuvântare.

Artista Carmen Trandafir a lansat piesa „Prin gânduri”, chiar de ziua ei de naștere. „Pentru mine, acest proiect este o binecuvântare”

Nu este doar o piesă, nici nu am simțit munca, e o melodie pe care am iubit-o din prima”, a spus Carmen Trandafir, la Observator, la începutul acestei luni.

„Destinul mi-a adus în preajmă oameni extraordinari de frumoși, care au plăcut această melodie și au lucrat la ea cu drag. Se vede și se aude că au lucrat cu drag”, a spus Carmen Trandafir.

148829030_4098941640151176_7379313707991443197_oIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Carmen Trandafir a început să cânte la vârsta de 15 ani.  La 16 ani (în 1991) a câștigat premiul pentru interpretare la Festivalul de la Mamaia.

Un an mai târziu a participat la festivalul Orfeul de Aur, în Bulgaria, pe care l-a câștigat. Pe lângă Marele Premiu, Carmen Trandafir a câștigat si Premiul Presei Bulgare.

Despre „Prin gânduri”

„Prin gânduri” e o piesă scrisă de Riona Sakurada, o tânără compozitoare niponă care studiază muzică și film la Trinity College în Dublin.  Piesa e făcută fără computer, doar cu instrumente  live,  cu trupa Supermarket, în același studio în care s-a filmat și videoclipul.

Există și o variantă  a clipului în limba engleză, care se cheamă „No More Lies”. Filmările au durat două zile și au fost făcute de Mave Studio. 

Riona Sakurada avea 16 ani când a compus piesa… acum are 21. Versurile în engleză îi aparțin tot ei, cele în limba română sunt scrise de Carmen Trandafir.