„Mă regăsesc în noua generație și ascult cu drag tot ce se întâmplă și în zilele noastre. Sunt proiecte, sunt piese foarte bune, voci bune.

E foarte bine ca totul să meargă înainte, să apară noutăți, să avem de unde alege. Hai să dăm, ca să alegem ce e bun! Pentru mine, acest proiect este o binecuvântare.

Artista Carmen Trandafir a lansat piesa „Prin gânduri”, chiar de ziua ei de naștere. „Pentru mine, acest proiect este o binecuvântare”

Nu este doar o piesă, nici nu am simțit munca, e o melodie pe care am iubit-o din prima”, a spus Carmen Trandafir, la Observator, la începutul acestei luni.

„Destinul mi-a adus în preajmă oameni extraordinari de frumoși, care au plăcut această melodie și au lucrat la ea cu drag. Se vede și se aude că au lucrat cu drag”, a spus Carmen Trandafir.

148829030_4098941640151176_7379313707991443197_oIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Carmen Trandafir a început să cânte la vârsta de 15 ani.  La 16 ani (în 1991) a câștigat premiul pentru interpretare la Festivalul de la Mamaia.

Un an mai târziu a participat la festivalul Orfeul de Aur, în Bulgaria, pe care l-a câștigat. Pe lângă Marele Premiu, Carmen Trandafir a câștigat si Premiul Presei Bulgare.

Despre „Prin gânduri”

„Prin gânduri” e o piesă scrisă de Riona Sakurada, o tânără compozitoare niponă care studiază muzică și film la Trinity College în Dublin.  Piesa e făcută fără computer, doar cu instrumente  live,  cu trupa Supermarket, în același studio în care s-a filmat și videoclipul.

Există și o variantă  a clipului în limba engleză, care se cheamă „No More Lies”. Filmările au durat două zile și au fost făcute de Mave Studio. 

Riona Sakurada avea 16 ani când a compus piesa… acum are 21. Versurile în engleză îi aparțin tot ei, cele în limba română sunt scrise de Carmen Trandafir.

Citeşte şi:

Șeful Poliției Dâmbovița, acuzat că a sărit rândul la vaccinare: ”Nu a fost nimic ilegal. Am trecut pe la centru și, într-o zi, rămăseseră una sau două doze”

REPORTAJ în orașul unde firmele de pompe funebre nu-și mai pot expune marfa afară: „Piața centrală era ca un fel de cimitir”

Cum poți câștiga 11.000 de euro pe lună, la stat. Cazul Elenei Petrașcu, formată de PSD, preluată de PNL și adusă acum de Cîțu la Guvern