Mergi direct la conținut »
Beyonce, surpriză de proporții pentru fani la lansarea documentarului pe Netflix

Beyonce și-a surprins fanii în documentarul Netflix, "Homecoming". Vedeta de 37 de ani a inclus în documentar și un nou cover al melodiei "Before I Let Go", un hit din Frankie Beverly and Maze din anul 1981. 

De Andreea Radu,

De asemenea, Beyonce a lansat un album live cu 40 de melodii care să meargă cu documentarul Netflix. „Homecoming: Un film de Beyoncé” oferă o perspectivă intimă și detaliată asupra concertului istoric susținut de Beyoncé la Coachella în 2018, prin care aduce un omagiu universităților și colegiilor Americane dedicate comunității de culoare.

Presărat cu imagini și interviuri care detaliază pregătirile și intenția puternică din spatele viziunii ei, ”Homecoming: Un film de Beyoncé” urmărește drumul emoționant de la concept creativ la mișcare culturală. Documentarul a fost lansat astăzi, pe 17 aprilie, pe Netflix.

Beyonce este una dintre cele mai mari artiste din toate timpurile. Ea s-a căsătorit cu interpretul şi producătorul R&B Jay-Z în anul 2008. Cei doi artiști au trei copii împreună.

Foto: EPA


Tun de 1,7 milioane de euro dat de 16 vasluieni statului francez, prin încasarea frauduloasă de alocații sociale și familiale


Close
Închide
  Close