Cu ocazia Târgului de Turism desfășurat online pe europatravel.ro, în perioada 14-17 noiembrie, turoperatorul Europa Travel a pregătit numeroase Oferte Speciale la vacanțele de Revelion în cele mai populare destinații. Astfel, poți rezerva acum o călătorie de 8 zile în Israel, cu plecare din 26.12, la tariful tentant de numai 499 euro/persoană și primești BONUS cina festivă de Revelion! Oferta este valabilă pentru rezervări efectuate doar pe durata TTR, în limita locurilor disponibile!

Tel Aviv și Israel, orașe de neratat!

Supranumit Orașul Alb al Israelului datorită numeroaselor clădiri în stil bauhauspe care le găzduiește, Tel Aviv este primul loc pe care-l vei explora în acest circuit de Revelion, alături de Europa Travel. Cu a sa viață de noapte acidulată, panoramele încântătoare asupra Mediteranei, boema cetate Jaffa veche de 2000 de ani și numărul impresionant de muzee, Tel Aviv adună anual peste 3 milioane de turiști.

Cea mai pregnantă lecție de spiritualitate ți-o predă Ierusalim – Orașul Păcii și al celor trei religii monoteiste principale, unde vei urma pașii Mântuitorului intrând în Cetatea Sfântă prin Poarta Sfântului Ștefan. Punct din care începe binecunoscutul Via Dolorosa, drumul crucii cu cele 14 opriri spre Golgota, străbătut de Hristos ce se încheie la Biserica Sfântului Mormânt, cel mai important loc de pelerinaj pentru creștinii din toată lumea. De aici este adusă Lumina Sfântă a Învierii în fiecare an de Paști în toată lumea și tot aici te vei încărca cu energie divină. Traverzează Cartierul Evreiesc, unde se întinde Zidul Plângerii, cel mai sacru loc în iudaism, unde evreii strecoară bilețele cu dorințe între crăpăturile vechiului templu.

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis
Recomandări

Leafa președintelui a fost înghețată de Guvern. Reacția lui Iohannis

Excursii opționale de la Europa Travel

Opțional, poți să faci o călătorie la Yardenit, un loc sacru amenajat special pentru ca pelerinii să se poată scufunda în apele Iordanului, acolo unde a fost săvârșit Botezul Domnului. Continuă cu Carpenaum, un sat biblic ce găzduiește ruinele Casei Sfinților Petru și Andrei, și  Tabgha, locul miracolului înmulțirii pâinilor și a peștilor.

Cana Galileii este un alt loc ce amintește de minunile înfăptuite de Hristos cunoscut pentru Casa Nunții, unde s-a transformat apa în vin. Mai poți vizita Nazaret, orașul Sfintei Familii pentru a te reculege în Biserica Buna Vestire clădită pe locul izvorului Fecioarei Maria, și Cezareea, orașul clădit în urmă cu peste 2000 de ani de Iron cel Mare.

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO
Recomandări

Gestul făcut de misterioasa ”fată din cort”, după ce a fost găsită de polițiștii din Brașov. VIDEO

Adaugă călătoriei tale o notă de exotism vizitând Haifa, splendidul oraș de la Mediterană, ce se remarcă prin Templul Religiei Bahai ce este înconjurat de frumoasele grădini terasate parte din UNESCO, și Eilat, perla de pe coasta Mării Roșie.

Pe drumul spre Bethleem, locul nașterii Mântuitorului, vei putea vizita opțional fortăreața Masada ce amintește de eroica rezistență a evreilor în lupta cu romanii, ținutul deșertic Qumran, cu ale sale peșteri în care au fost descoperit Manuscrisele de la Marea Moartă și Ierihon, catalogat drept cel mai vechi oraș de pe pământ.

de Mădălina Isar

Sursa foto: pixabay.com

Oferte Speciale Targul de Turism

Circuit Revelion Israel – tarif special: 499 euro/persoana + 99 euro taxe aeroport,7 nopti de cazare în Bethleem cu mic dejun si cina la hotel 3*, transport avion, transfer aeroport-hotel-aeroport, tur oras Ierusalim, excursie la Ein Karem si vizita la Biserica Sf. Ioan Botezatorul, ghid local, asistenta turistica. *Tarif standard 599 euro, bonus cina festiva de Revelion, plecare din 26.12 – valabil pentru rezervari in perioada Targului de Turism!   Detalii pe www.europatravel.ro, call center 021-9407.

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!
GSP.RO

Englezii s-au mobilizat pe rețelele sociale și au aflat numele vinovatului. El este omul care a dezgustat toată Anglia!

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate
HOROSCOP

Horoscop 10 decembrie 2019. Gemenii au parte de momente tensionate