Mergi direct la conținut »
Când a avut Rona Hartner prima relație amoroasă. "Eu sunt mai aventurieră și mi-am dat seama că bărbații sunt complet blocați"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Când a avut Rona Hartner prima relație amoroasă. "Eu sunt mai aventurieră și mi-am dat seama că bărbații sunt complet blocați"

Când a avut Rona Hartner prima relație amoroasă. „Eu sunt mai aventurieră și mi-am dat seama că bărbații sunt complet blocați”

Rona Hartner s-a confesat. Actrița și-a amintit de momentul în care a simțit pentru prima oară fiorul iubirii.

De Dana Aramă,

Rona Hartner a făcut declarații despre viața sa sentimentală. Într-un interviu acordat pentru femeide10.ro, actrița stabilită în Franța și-a amointit de momentul când a avut prima sa relație.

Se întâmpla când vedeta avea doar 18 ani.

„Prima relație am avut-o la 18 ani și pot să spun că a fost prima mea iubire, dar cred că am iubit cu și mai mare intensitate mai târziu. Cred că iubirea evoluează ca și noi. Avem o iubire matură, o iubire imatură în funcție de cum evoluăm și noi și bineînțeles îmi aduc aminte de prima iubire.

Sunt genul de om care mă îndrăgostesc stil dragoste la prima vedere. Mi s-a întâmplat să văd pe cineva într-o seară și să spun direct că-l iubesc. Sunt foarte abonată la modelul „dragoste la prima vedere” ceea ce descumpănește complet un bărbat.

Eu sunt mai curajoasă, mai aventurieră și mi-am dat seama că bărbații sunt complet blocați de genul ăsta de atitudine. Așa că am renunțat la ea, dar în mod frecvent, dacă ar fi după mine, eu m-aș duce și aș declara dragostea unui bărbat”, a declarat Rona Hartner.

Întrebată dacă i-a declarat vreunui bărbat că este îndrăgostită de el, actrița a răspuns:

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”
Recomandări

Un militar care conduce starea de urgență se revoltă: “Nu mai tac. E vorba de viața oamenilor, nu de o pivniță inundată”

 

„Da, am declarat și a rămas blocat .Un singur bărbat nu a rămas blocat, cel pentru care am rămas la Paris. I-am declarat că-l iubesc, dar fiind argentinian a înțeles, însă acum evit să mai mă comport așa”.

Rona Hartner și-a amintit și de primul sărut:

„Primul meu sărut a fost la 14 ani, pe piesa „Purple Rain” de Prince”.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Close
Închide
  Close