Mergi direct la conținut »
Care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea. Ce a observat una dintre clientele ei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea. Ce a observat una dintre clientele ei

Care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea. Ce a observat una dintre clientele ei

Andreea Mantea a lucrat încă de când era în liceu. Puțină lume știe ce meserie a practicat aceasta înainte de a deveni celebră.

De Dana Aramă,

Pe vremea când încă nici nu visa că are să devină celebră în showbiz-ul autohton, Andrea Mantea a lucrat la un restaurant. Aceasta a fost picoliță. Era în clasa a noua pe vremea când servea la mese.

Potrivit viva.ro, jobul din restaurant a introdus-o în lumea modelingului, după ce una dintre cliente a observat cât este de frumoasă și i-a sugerat să profite de calitățile sale fizice. Astfel, Andreea a început să se prezinte la toate castingurile de modă.

„După ce am prins câteva joburi și mi-am dat seama că în felul acesta câștigam în câteva zile cât într-o lună întreagă de servit la masă, mi-am zis că asta vreau să fac. Tocmai începea anul școlar, așa că am renunțat la postul de la restaurant și-am rămas numai cu slujba de model”, mărturisea Andreea Mantea în urmă cu câţiva ani.

„După ce am intrat pe făgaşul castingurilor, am descoperit o lume nouă, fascinantă: cunoşteam oameni interesanţi, de la care, când am început să apar în reclame şi videoclipuri, am prins ce şi cum înseamnă să fii regizor. Când a fost vorba să dau la facultate, am vrut să-mi depun dosarul la UNATC, la actorie. Numai că tata nici n-a vrut s-audă de-aşa ceva. Mi-a zis că nu vrea să „crească” o muritoare de foame. Ne-am certat îndelung pe tema asta şi, într-un final, ca să-i fac pe plac, am dat la Relaţii Financiar Bancare Interne şi Internaţionale”, mai spunea bruneta.

Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute brunete din showbiz-ul românesc. Ea a moderat diverse emisiuni, la mai multe posturi de televiziune. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea.

Citește și: COPIII SISTEMULUI. În urma dezvăluirilor din Libertatea, autorităţile susțin că schimbă legea astfel încât orfanii care studiază după 18 ani să nu mai fie trecuți din familii în cămine!

 

Close
Închide
  Close