MENIU CAUTĂ
20 Iul. 2018 10:10

Care este dieta cu care Mara Bănică a slăbit 15 kilograme. A spus exact ce alimente trebuie consumate

Distribuie

Jurnalista Mara Bănică le-a spus tuturor care este dieta pe care a ținut-o și cu care a reușit să slăbească foarte mult.

Mara Bănică a slăbit 15 kilograme într-o perioadă de două luni și jumătate.

Invitată la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stars, jurnalista a explicat în ce constă regimul respectiv și ce alimente trebuie exact consumate.

„În prima săptămână, în primele patru zile, puteţi consuma fără limite, la orice oră, brânzeturi până la 7% grăsime şi legume, dar doar crude, fără roşii. Mai aveţi voie un ou fiert pe zi, 200 g de fructe, două linguriţe de ulei pe zi, doar în salate, şi jumătate de pahar de lapte dulce. Puteţi bea apă plată, ceai şi cafea. Puteţi să beţi carbogazoasele care vă iau pofta de dulce. În zilele următoare aveţi voie la orice iaurt, dar fără cel cu fructe, puteţi mânca roşii şi 200 de grame din orice fruct. Nu aveţi voie fructe uscate, pâine. Aveţi voie la gumă de mestecat şi bombonele fără zahăr.

În a doua săptămână aveţi voie roşii doar trei zile, verdeţuri. Fără banane sau citrice. Aveţi voie carne fiartă, peşte la grătar şi legume crude. Mai aveţi voie două linguri de oţet pe zi.

Dacă vi se va pare că nu mai slăbiţi, nu vă faceţi probleme. Luni, în a doua săptămână, aveţi voie toate brânzeturile, legume şi fructe. Marţi alegeţi cantităţi nelimitate de fructe, fără cele tropicale, plus legume. Miercuri aveţi voie 10 felii de pâine dietetică şi legume. Joi puteţi mânca legume, fructe crude şi fierte. Vineri aveţi voie legume, brânzeturi, şi 100 g peşte sau pui”, a explicat Mara Bănică, potrivit spynews.ro.


Citește și: ANALIZĂ / Amnistia fiscală pe înțelesul tuturor: ”Unii sunt mai deștepți și alții mai proști”


 

Citește mai multe despre mara banica, alimentatie, alimente și regim pe Libertatea.

Comentarii