Mergi direct la conținut »
Cătălin Măruță împlinește 42 de ani!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cătălin Măruță împlinește 42 de ani!

Cătălin Măruță împlinește 42 de ani!

Postări: 1368

De Florian Gheorghe,

Urmăritori: 645.000

Urmăriri: 1169

E greu să nu admiri o vedetă precum Cătălin Măruță! Este apreciat și popular prin ceea ce face, de 13 ani continuă să fie preferatul telespectatorilor și se mândrește cu o frumoasă familie. Pe pe 27 ianuarie, prezentatorul emisiunii “La Măruță” împlinește 42 de ani. Părinții săi au vrut să continue tradiția familiei și să urmeze o carieră în avocatură, însă soarta l-a dus către alt drum, cel al celebrității.

Cătălin Măruță a debutat la TVR 2

A fost DJ la discotecă, a împărțit pliante publicitare pe străzi și, până să se angajeze în mass-media, a locuit la un cămin de muncitori. Așa a început povestea succesului tânărului provincial Măruță, plecat de la Târgu Jiu în necunoscutul Capitalei, la facultate, încercând să-și facă propriul drum în viață. Nu l-au împins lipsurile ori neajusurile, ci ambiția de a reuși în viață.

A lucrat ca știrist la două posturi de radio, însă consacrarea i-a adus-o postul TVR 2, acolo unde a prezentat matinalul. În drumul său profesional a trecut și pe la matinalul de la Realitatea TV. Iar din 2007 este prezentatorul emisiunii “La Măruță” (”Happy Hour” în trecut).

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”
Recomandări

VIDEO | Doi medici din Suceava au avut curaj să denunțe politizarea înainte de dezastru: ”Spitalul ăsta e transformat în afacere. A lui Flutur, a lui Rîmbu și alții. Afacere de partid”

 

În plan privat, prezentatorul TV este căsătorit cu solista Andra, relația lor fiind una dintre cele mai sincere poveşti de dragoste din showbizul autohton. Cătălin și Andra au împreună doi copii, pe David, 9 ani, și Eva Maria, 5 ani.

Cine începe anul cu un zâmbet larg zâmbește tot anul!

Sărbătorim Ziua Internațională a Generozității. Cu această ocazie, vreau să vă spun că puteți să susțineți și voi în continuare construcția primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică

Andra are multe talente, stați să vedeți ce bine gătește!

Azi pedalăm!

    A început duelul miniansamblurilor

Îmi place să prezint evenimente. Mă încarc cu energie! Mii de maini ridicate: sunt dependent de adrenalina pe care mi-o dau!

O vacanță binevenită în familie!

Orice casă are nevoie în ea de un bunic! Îmi lipsește mult al meu!

Close
Închide
  Close