Mergi direct la conținut »
Ce a făcut Elena Gheorghe de dragul soțului ei. "Incredibil, dar adevărat" | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a făcut Elena Gheorghe de dragul soțului ei. "Incredibil, dar adevărat" | FOTO

Ce a făcut Elena Gheorghe de dragul soțului ei. „Incredibil, dar adevărat” | FOTO

Cântăreața Elena Gheorghe a făcut o dezvăluire neaștreptată despre partenerul ei de viață, Cornel Ene. Artista a mărturisit că acesta preferă brunetele.

De Dana Aramă,

De-a lungul timpului, Elena Gheorghe a trecut prin numeroase schimbări de look. A fost roșcată, șatenă și chiar brunetă. Vedeta a mărturisit, la emisiunea „Răi da’ buni”, de la Antena Stras, că s-a făcut a purtat o perucă brunetă în cel mai nou videoclip al ei  de dragul soțului său, Cornel, care este înnnebunit după brunete.

„Nu mi-am mai schimbat culoarea părului, deși sunt mulți și multe care suspină după roșu, dar nu o să mă mai întorc niciodată. Am aproape un an de ciocolatiu. Eu la bază sunt șatenă, apoi mi-am făcut niște șuvițe, după care m-am făcut blondă și apoi roșcată. Brunetă am fost doar pentru Turboman (n.r. noul videoclip), dar nu o să mă fac niciodată. Am făcut-o de dragul lui Cornel. Lui îi plac brunetele. Incredibil, dar adevărat. L-am întrebat de ce m-a luat dacă îi plac brunetele. Îi place mult cum îmi stă. Am fost roșcată timp de șase ani”, a mărturisit Elena Gheorghe.

Elena Gheorghe, în vârstă de 33 de ani, este una dintre cele mai cunoscute artiste de pe scena artistică din România. În plan personal, Elena Gheorghe formează o familie alături de partenerul ei de viață, Cornel Ene. Cei doi au împreună doi copii, Nicholas și Amelie.

Citește și: „Putem vedea Europa fără tutun”. Comisarul european Vytenis Andriukaitis vorbește despre amenințările la adresa sănătății oamenilor și atacă tacticile industriei tutunului, care „face o treabă murdară”

 

Close
Închide
  Close