Mergi direct la conținut »
Ce abundență la pomana Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a pus de toate în pachetele pe care le-a împărțit
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce abundență la pomana Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a pus de toate în pachetele pe care le-a împărțit

Ce abundență la pomana Ionelei Prodan. Anamaria Prodan a pus de toate în pachetele pe care le-a împărțit

Anamaria Prodan a făcut parastasul de 40 de zile pentru mama sa, interpreta de muzică populară Ionela Prodan.

De Dana Aramă,

Impresara Anamaria prodan a organizat sâmbătă, 12 mai, parastasul de 40 de zile în memoria mamei sale, cântăreața de muzică populară Ionela Prodan.

Anamaria Prodan a decis să facă pomana în data de 12 mai, deși 40 de zile de la moartea Ionelei Prodan se împlinesc în ziua de 26 mai. Însă, la data aceea, vedeta nu se afla în țară.

Anamaria Prodan a pregătit pachete generoase pentru cei prezenți la Cimitirul Bellu pentru parastas, potrivit spynews.ro.

Au fost împărțite peste 60 de pachete cu tot felul de preparate.

În pachetele care au fost împărțite oamenilor veniți la parastas, Anamaria Prodan a pus:  sarmale în foi de viță, icre, bere, fructe, brânză topită, salam de Sibiu, conserve de pește, zacuscă, roșii, iaurt și pate de curcan.

Interpreta de muzică populară Ionela Prodan s-a stins din viață în data de 16 aprilie. Avea 70 de ani și a fost răpusă de o cumplită boală la pancreas. Ionela Prodan a fost înmormântată în ziua de 19 aprilie la Cimitirul Bellu din Capitală.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 12 – 18 mai 2018. Luna Nouă în Taur. Uranus va intra în zodia Taurului. Marte va intra în zodia Vărsătorului


 

Close
Închide
  Close