Mergi direct la conținut »
Ce culoare țipătoare a purtat Anamaria Prodan. "Fată, ce semafor ești"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce culoare țipătoare a purtat Anamaria Prodan. "Fată, ce semafor ești"

Ce culoare țipătoare a purtat Anamaria Prodan. „Fată, ce semafor ești”

Anamaria Prodan s-a afișat într-un costum verde aprins în Dubai. Ținuta a fost comentată de prietenii din mediul online ai impresarei.

De Dana Aramă,

Ținuta sport cu care Anamaria Prodan a atras atenția este formată dintr-o pereche de pantaloni și o bluză care îi lasă la vedere abdomenul.

Culoarea, verde deschis foarte puternic, dar și silueta impecabilă au fost cele care au atras imediat atenția celor care o urmăresc pe impresară în mediul online.


„Strălucești”, „Fată, ce semafor ești. dar arăți super în orice. Ești o luptătoare”, „Color”, „Ce corp superb’, „Ești absolut superbă’, „Atât de sexy”, „Foarte frumoasă”, „Iubesc culoarea și îți stă bestial’, „Regina”, „La câți bani ai și la cum arăți… Bravo ție”, i-au transmis aceștia.

Anamaria Prodan, în vârstă de 46 de ani, este cunoscută publicului larg ca impresară și vedetă de televiziune.  Este mama a două fete, Rebecca și Sarah, din mariajul cu baschetbalistul Tiberiu Dumitrescu, cel care i-a fost primul soț. De asemenea, vedeta mai are un băiat, Laurențiu sau Reghe Junior cum este  cunoscut băiatul, pe care  îl are cu actualul său soț, antrenorul de fotbal Laurențiu Reghecampf. Acesta din urmă are și el un fiu, Luca, dintr-un mariaj anterior.

Citește și: STUDIU | Tinerilor români le e frică de corupție, nu au încredere în România, dar sunt încrezători în forțele proprii

Close
Închide
  Close