Mergi direct la conținut »
Ce face Victor Slav la București, în timp ce Bianca Drăgușanu se distrează la mare cu noul iubit. "Nu știe ce a pierdut"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce face Victor Slav la București, în timp ce Bianca Drăgușanu se distrează la mare cu noul iubit. „Nu știe ce a pierdut”

Victor Slav și-a atras simpatia celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare după ce a arătat ce face la București în timp ce fosta lui iubită, Bianca Drăgușanu, se distrează la mare cu actualul ei partener.

De Dana Aramă,

Victor Slav își vede liniștit de viață după despărțirea de Bianca Drăgușanu, mama fetiței lui, Sofia Natalia. În timp ce Bianca Drăgușanu a fugit în weekend la mare cu actualul ei iubit, Tristan Tate, Victor Slav a rămas la București și își vede de rutina lui  de zi cu zi.

Prezentatorul de televiziune n-a ieșit să se distreze, ci a mers să se antreneze la sala d sport, alături de un prieten. Victor Slav a postat o imagine de la sală și a atrs imediat simpatia celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

„Ține minte trei cuvinte: viața merge înainte”, „Victor ești un băiat bine educat și cu siguranță Sofia va fi fericită pentru așa tată , iar Bianca nu știe ce a pierdut !”, „Esti un bărbat cu un bun simț ieșit din comun…”, „Ai un caracter de invidiat, vrem mai multe persoane ca tine pe pământ ??? „, „Ai cel mai frumos dar de la D-zeu… fetița… Femei te vreau o mie… ești un om minunat !!”, „Sper să nu te mai împaci niciodată cu aia. Știi vorba aia aia lupul îți schimbă blana, dar năravul ba. Ești un bărbat bine, frumos, educat și meriți ceva mult mai bun”, „Bine ai făcut că ai scăpat de specimenul ăla de femeie… Se vede că n-a scăpat de proastele obiceiuri nici după ce a devenit mămică…Păcat„, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Victor Slav le-a primit în mediul online.


Citește și: Previziuni Urania pentru perioada 23 – 29 iunie 2018. Mercur va intra în zodia Leului. Luna Plină în Capricorn. Marte va intra în mișcare retrogradă


 

Close
Închide
  Close