Mergi direct la conținut »
Ce i-a făcut Brigitte Sfăt unei amante a unuia dintre soții ei. "Am bătut-o pe una când aveam copil de trei luni"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce i-a făcut Brigitte Sfăt unei amante a unuia dintre soții ei. "Am bătut-o pe una când aveam copil de trei luni"

Ce i-a făcut Brigitte Sfăt unei amante a unuia dintre soții ei. „Am bătut-o pe una când aveam copil de trei luni”

Brigitte Sfăt continuă să facă dezvăluiri despre viața sa personală la show-ul Ferma, acolo unde este concurentă.

Brigitte Sfăt are amintiri extrem de neplăcute despre amantele foștilor ei parteneri de viață. Bruneta a fost căsătorită de trei ori. Aceasta a fost măritată cu Ilie Năstase, Ovidiu Torj și Octavian Sfăt.

La show-ul Ferma, de la Pro TV, unde este concurentă, a făcut dezvăluiri despre cum a fost înșelată de foștii ei soți, Octavian Sfăt și Ilie Năstase.

„Eu de două ori i-am aruncat masa în restaurant, la Tavi, de două ori așa în față. Odată am luat băutura și am vărsat-o așa, în față, când vorbea cu una. Tu știi ce nebună eram eu? I-am spart ușa odată, era cu una, și ținea și el și cu aia, le vedeam fundurile goale”, a povestit vedeta.

Am bătut-o pe una, când aveam copil de trei luni. Am bătut-o”, a adăugat ea.

„Și acum doi ani m-am dus și-am luat-o pe aia din Ploiești, cu televiziunea. Ilie se urca pe scuter și l-am împins cu tot cu scuter”, a încheiat Brigitte Sfăt.

Citește și: O aspirină că ne doare capul! Falsul medic i-a prostit și pe cei de la firma de medicamente Bayer! Știind-o „neonatolog”, nemții i-au finanțat participarea la un seminar din Sinaia, unde le-a învățat pe asistente și pe moașe cum să-i îngrijească pe nou-născuți

 

Close
Închide
  Close