MENIU CAUTĂ
07 Dec. 2018 23:06

Ce i-a spus Chirilă Andrei, la doar câteva săptămâni după ce a făcut-o să plângă: „Ar trebui să lași prostiile și să…”

Distribuie

În timpul semifinalei de la Vocea României, Andra a cântat alături de cele două concurente ale sale, Mădălina Coca și Renate Grad, piesa "Shallow”, interpretată de Lady Gaga și Bradley Cooper în filmul "A Star Is Born". 

Recent, Tudor Chirilă a rănit-o pe Andra cu comentariile sale, iar aceasta nu și-a putut stăpâni lacrimile și a plâns în timpul show-ului.

La semifinală Vocea României, Chirilă a revenit la sentimente mai bune și a fost vizibil impresionat de prestația pe care Andra a avut-o pe scenă.

„Este cea mai bună voce, față de cei din fața voastră și una din cele mai bune voci din România. Ar trebui să lași prostiile și să cânți mai mult”, i-a spus cântărețul.

„O să țin cont de sfatul tău”, i-a răspuns Andra lui Chirilă.

Semifinala Vocea României 2018 are loc vineri seară. Alma Boiangiu și Romanița Fricosu, din echipa Tudor; Alexa Dragu și Dora Gaitanovici, din echipa Irina; Mădălina Coca și Renate Grad, din echipa Andra; Bogdan Ioan și Vitalie Maciunschi, din echipa Smiley, se luptă pentru un loc în finală.


VIDEO/ Legendarul Johnny Logan a făcut show gratis într-un restaurant bucureștean. L-a apucat cheful de cântat cu saxofonistului Flavius Teodosiu


 

Citește mai multe despre tudor chirila, Shallow și Vocea României pe Libertatea.

Comentarii