Mergi direct la conținut »
Ce îi interzic Delia și sora ei mamei lor. "Sunt certată în fiecare zi pentru chestia asta"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce îi interzic Delia și sora ei mamei lor. „Sunt certată în fiecare zi pentru chestia asta”

Interpreta de muzică populară a dezvăluit ce anume i-au interzis cele două fiice ale sale, Delia și Oana.

De Dana Aramă,

Delia și sora sa mai mică, Oana, nu suportă să o audă pe mama lor, cântăreața de muzică populară și de petrecere Gina Matache, folosind cuvântul „mamaie”. Cele două preferă ca aceasta să folosească cuvântul „buni”.

Gina Matache este bunica unei fetițe de la fiica ei cea mică, Oana, care este din nou însărcinată și urmează să devină mămică pentru a doua oară peste puțin timp.

„Nu pronunț cuvântul mamaie în casă, că iau ale mele foc. Ele zic că sunt buni, nu mamaie. Eu nu mă pot obișnui cu buni. Eu nu aș vrea să-i supăr în niciun fel.

Cel mai ușor îmi este să zic mamaie, hai la mamaie! Sunt certată în fiecare zi, pentru chestia asta”, a declarat Gina Matache la emisiunea Agenția VIP, de la Antena Stars.


Artista a vorbit și despre sarcina Oanei, fiica sa cea mică.

„E mai multă teamă, mă gândesc cum o să fie cu doi copii mici… Iar pe lângă cei doi mici, Oana va fi mai mult așa – să stea în pat. Va fi cezariană… nu știu cum o să fie…

Ea nu se plânge de nimic, dar mă gândesc la tăietură, vom vedea atunci. Nu prea mai am emoții. Eu nu știu să cresc băieți”, a spus ea.

Citește și: OPINIE | Fostul șef al SIE Claudiu Săftoiu, analiză dură despre apărarea României în caz de război: Fără sprijinul NATO, țara poate ceda în fața forțelor ostile democrației liberale și libertății

 

Close
Închide
  Close