MENIU CAUTĂ
08 Noi. 2017 12:43

Ce îi place cel mai mult Andreei Bănică la ea. „Nu au luat-o la pădure așa repede. Sunt acolo unde trebuie”

Distribuie

Andreea Bănică a dezvăluit ce parte a corpului îi place mai mult și mai mult la ea.

Andreea Bănică, care și-a botezat cel de-al doilea copil în luna septembrie a acestui an, este una dintre cele mai sexy artiste de pe scena muzicală din România.

Andreea Bănică, care i-a ținut locul Ilincăi Vandici la emisiunea „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, cât timp aceasta a fost însărcinată, și-a descjhis sufletul în cadrul unui interviu pentru revista Avantaje.

Întrebată ce anume parte a corpulu ei îi place cel mai mult, cântăreața a mărturisit:

„Îmi plac picioarele mele și îmi place faptul că sânii mei nu au luat-o la pădure așa repede. Sunt acolo unde trebuie. Sunt fericită că corpul meu nu a suferit mari schimbări după cele două nașteri”.

Cântăreața a vorbit și despre un moment neplăcut din viața ei, și anume când s-a luat la bătaie cu o persoană într-o parcare.

„Am fost o fraieră când m-am bătut cu o tipă în parcarea unui magazin. Dar nu am mai făcut nimic de atunci', a afirmat Andreea Bănică.


Citește și: VIDEO | Canalul de irigații de lângă București e înfundat cu tone de gunoi. Autoritățile nu găsesc nici soluțiile, nici vinovații, dar vor să monteze camere de supraveghere!


 

Citește mai multe despre Corp și picioare pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Horoscop 24 februarie 2019
Comentarii