De Dana Aramă,

În urmă cu câteva zile, Andreea Antonescu și Andreea Bălan au reunit trupa Andre, cu care au devenit celebre cu ani în urmă. Cele două artiste au lansat piesa “Reset la inimă”.

Pe blogul ei, Andreea Antonescu a explicat ce s-a întâmplat cu o noapte înainte de reunirea trupei.

„Cu o noapte înainte de cel mai mare eveniment al anului, după cum l-au numit cei de la Cat Music, n-am dormit deloc. Pe la 4 dimineața puneam instastory-uri în care îmi exprimam emoția, bucuria față de eveniment.

La 8:30, Andreea îmi răspundea, tot printr-un story, anunțându-mă că măcar ea e odihnită, că dormise buștean. M-am ridicat din pat, mi-am făcut cafeaua, am fugit la make-up și am ajuns la timp la Ambasador Events, nerăbdătoare să retrăiesc visul!

Au început repetițiile, Andreea… un zâmbet toată… zic… de la odihnă o fi. A trecut o oră, au trecut două, eu relaxată toată, Andreea început să fie “bossy” cu lumea din jur, iar eu nu înțelegeam motivul!

La un moment dat a venit la mine și mi-a zis… “Auzi, eu când mă panichez, încep să fiu bossy! Sunt deja???”

“Daaaaa”, zic, dar mă luase și pe mine panica! Ce Doamne iartă-mă ne facem dacă ne apucă pe amândouă stresul! Măcar una dintre noi trebuia să rămână cerebrală”, a detaliat artista.

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni
Recomandări

Am fi avut dreptul la o opțiune. PAH despre cum ne izbim de același tip de politicieni

Într-un final, situația s-a calmat și totul a ieșit perfect la concertul de reunire al celor două fete Andre.

„Ne-am înțeles din priviri, deși voi n-ați avut cum să vedeți asta. Avem încă în continuare micile noastre semne, doar din ochi sau gesturi, pe care voi de asemenea n-ați avut cum să le remarcați (când continuăm sincronul, când ne oprim, când și ce vorbim, când “ne contrazicem”, în glumă, pe scena și până unde)…

Toate acestea țin de bucătăria noastră, sunt micile noastre secrete!

Vă zic cu mâna pe inimă… între noi două e o magie, clar! E ceva ce nimeni nu ne poate lua, așa cum am fost, cu bune și rele, e chimia dintre noi… și încă mai e, după 17 ani, la fel de puternică. Așa că nu ne rămâne decât să o recunoaștem, să ne-o asumăm și să mergem până la capăt, atât timp cât voi ne doriți împreună!”, a încheiat ea.


Citește și:

VIDEO | În contractul de 54 de milioane de euro, primarul PSD Florea vrea să aclimatizeze arborele de mătase persan în București!

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."
GSP.RO

Ilie Dumitrescu a recunoscut aventura cu soția unui polițist: "Omul m-a sunat și mi-a spus..."

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens
HOROSCOP

Horoscop 15 noiembrie 2019. Vărsătorii trebuie să evite stresul prelungit și intens