Mergi direct la conținut »
Ce sacrificii au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel pentru a ajunge la botezul fiicei Ancăi Serea Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Ce sacrificii au făcut Cristi Borcea și Valentina Pelinel pentru a ajunge la botezul fiicei Ancăi Serea

Anca Serea, Adi Sînă și nașiiAnca Serea și Valentina Pelinel la botezul micuței LeahAnca Serea și Valentina Pelinel Anca Serea și Adrian Sînă și-au creștinat cel de-al șaselea copil, pe micuța Leah. Evenimentul a fost unul restrâns, dar cu invitați de seamă și momente emoționante. La botez a cântat un cor bisericesc, nașa a avut dificultăți în a rosti Crezul, din cauza emoțiilor, iar surpriza serii a fost cuplul Cristi Borcea-Valentina Pelinel, care a înfruntat ceața și traficul pentru a ajunge la eveniment.

La trei luni după ce a adus pe lume cel de-al șaselea copil, Anca Serea și-a creștinat fetița, pe micuța Leah, în cadrul unui eveniment restrâns și plin de momente emoționante. Frumoasa brunetă și soțul ei, Adrian Sînă, au găsit cu greu o dată potrivită pentru fericitul eveniment, întrucât artistul are frecvent concerte în străinătate, toate petrecându-se în weekend.

Anca Serea ne-a povestit cum a decurs botezul, urmat de o petrecere ce a avut loc la Domeniul Manasia, aflat la câțiva zeci de kilometri de București. Vedeta a avut emoții mari în ziua evenimentului, dar copilul, extrem de cuminte, i-a diminuat mult stresul. “Nu a plâns aproape deloc, e un copil bun și cuminte, doarme de la 11 seara până a doua zi la 11. E foarte cuminte, a fost ascultătoare”, ne-a declarat Anca.

Celebra mamă nu este de acord cu procedeul de scufundare în apă a copilului la botez, obicei ce constituie subiectul multor polemici. “Noi pe nici un copil nu l-am băgat în apă. Așa am avut de la bun început înțelegerea cu preotul. Doar i-a dat pe creștet și pe corp cu puțină apă, nu l-a scufundat. Mi se pare exagerat în vremurile noastre acest procedeu, mi se pare bruscă și riscantă manipularea. Nu vreau, totuși, să influențez pe nimeni, asta a fost alegerea noastră”, ne-a spus Anca Serea, care a mai povestit că nașa copilului a avut, la rândul ei, emoții atât de mari, încât a rostit Crezul cu dificultate.

O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
Recomandări
O nouă fotografie cu Ludovic Orban circulă pe Facebook. Premierul, cu masca în bărbie și cu țigara în mână, în sala de ședințe a Guvernului
 

Anca și Adrian Sână au preferat ca petrecerea de după botez să aibă loc în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni. Una din marile surprize ale serii a fost prezența cuplului Cristi Borcea-Valentina Pelinel, aflat la prima apariție la o petrecere după ce Borcea a fost eliberat din închisoare. “Valentina e prietenă bună cu mine, iar Cristi este un om extraordinar, ajută pe toată lumea, este foarte sufletist, niciodată nu ar spune nu. Ei au făcut pe drum o oră și douăzeci de minute, în condiții de ceață, pentru a ajunge la botez, deși nu au putut sta foarte mult. Chiar au făcut un efort, am apreciat foarte tare”, ne-a dezvăluit Anca Serea.

Close
Închide
  Close