MENIU CAUTĂ
08 Dec. 2018 17:37

Ce i se întâmplă Oanei Zăvoranu după ce a fost la salonul de înfrumusețare. „E prima și ultima dată”

Distribuie

Oana Zăvoranu a povestit ce i s-a întâmplat după ce a fost la un salon de înfrumusețare și și-a făcut manichiura. Vedeta nu suportă să îi facă cineva unghiile.

 

Oana Zăvoranu a fost convinsă de angajatele de la salonul respectiv să se dea cu ojă pe unghii. Însă, ajunsă acasă, vedeta n-a știut cum să-și șteargă mai degrabă unghiile.

„M-au „păcălit” fetele la salonul unde mă duc de peste 7 ani constant și unde îmi fac părul, cosmetică și pedichiură (mani niciodată, aia mi-o fac numai eu) și m-au dat de câteva zile cu ojă vișinie pe unghiile mele scurte de la mână!

Simt că mă ține cineva constant de degete și când îmi trec mâinile prin față am senzația că sunt mâinile altcuiva ???. Le-am șters și nu mai îmi dau niciodată… de parcă până acum mi-aș mai fi dat!  E prima și ultima, gata!

După cum m-au păcălit și mi-au dat și o sticlă de bere în mână, din care am băut două guri…yac !?. Mă gândeam la alea cu gheare lungi și la bețivele de prin cluburi și restaurante care toarnă în ele ca la balamuc… Urât mi-a fost mereu de femeia beată și cu gheare lungi,  mai urât decât de aia panaramă și fumătoare ???… deși astea patru lucruri le au 95% din toate…?. 
Love, Oana ?”, a povestit Oana Zăvoranu în mediul online.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 45 de ani, este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc. A fost actriță, cântăreață și moderatoare TV. A fost căsătorită cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal. În prezent, Oana Zăoranu este măritată cu Alex Ashraf.

Citește și: REPORTAJ/ Orfanii crescuți de bunica Tania, caz prezentat de Libertatea în septembrie, au fost vizitaţi de Moş Nicolae. Au primit în ghetuţe 50 de lei şi un lego

 

Citește mai multe despre mâini, Manichiura, ojă și salon de infrumusetare pe Libertatea.

Comentarii