MENIU CAUTĂ
16 Iul. 2018 10:29

Ce surpriză i-a făcut băiețelul Andreei Mantea tatălui său. S-a întâmplat chiar de ziua de naștere a lui Cristi Mitrea | VIDEO

Distribuie

Cristi Mitrea și-a aniversat ziua de naștere și a avut parte de un moment cu totul înduioșător din partea fiului său și al prezentatoarei de televiziune Andreea Mantea.

 

 

Luptătorul MMA Cristi Mitrea și-a serbat ziua de naștere și l-a avut alături de el pe fiul său și al vedetei de televiziune Andreea mantea, David.

Cei doi, tată și fiu au fost filmați într-un moment mai mult decât emoționant.


David i-a cântat La Mulți Ani tatălui său, ajutat de acesta. cristi Mitrea a fost extrem de emoționat, mai ales la sfărțit, când David îl sărută cu foc.

„La Mulți Ani! Te mănâncă din priviri!”, „Frumusețe de copil! Ești norocos”, „Magic puștiul tău. Să îți trăiască, e cel mai frumos cadou”, „E superb fiul tău”, i-au transmis fanii.

Cristi Mitrea este un cunoscut luptător de MMA. Acesta are un băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu prezentatoarea de televiziune Andreea Mantea, pe care a cunoscut-o la show-ul Burlăcița, de la Antena 1.


Citește și: INVESTIGAȚIE LIBERTATEA: Un predator sexual care a agresat o tânără de 20 de ani n-a fost urmărit de procurori pentru că ”liftul blocului cu interfon nu e un loc public”!


 

Citește mai multe despre cristi mitrea, Aniversare și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii