Mergi direct la conținut »
Claudia Pavel, amenințată cu moartea după Exatlon România. "Familia mea s-a speriat cu adevărat"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Claudia Pavel, amenințată cu moartea după Exatlon România. "Familia mea s-a speriat cu adevărat"

Claudia Pavel, amenințată cu moartea după Exatlon România. „Familia mea s-a speriat cu adevărat”

Cântăreața Claudia Pavel a afirmat că a primit amenințări cu moartea după ce a fost eliminată de la concursul Exatlon România, emisiune difuzată de postul de televiziune Kanal D.

De Dana Aramă,

Claudia Pavel, fostă Cream, a fost eliminată de la show-ul sportiv Exatlon România, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Claudia Pavel, care a făcut dezvăluiri despre relația extrem de strânsă pe care a avut-o cu Cătălin Cazacu pe perioada filmărilor, a fost invitată la o emisiune de noapte de la Kanal D, unde a povestit că a primit amenințări cu moartea după ce a părăsit competiția.

„Familia mea a fost speriată foarte tare, am primit multe mesaje urâte, groaznice, grotești. Din toate direcțiile am primit. Familia mea s-a speriat cu adevărat. Nu am înțeles niciodată cum o persoană poate să urască pe cineva pe care nu cunoase. Sunt foarte lucruri pe care lumea nu le vede. Pe post sunt date 3 ore de emisie, iar noi filmăm 24/24/. Am primit amenințări cu moartea. Că vin și mă omoară la aeroport, că-mi sparg dinții. Prima problemă a fost că nu le-am îmbrățișat pe Anca și pe Diana, la plecare. A doua problemă a fost că i-am stricat căsnicia lui Cătălin. Care nu este căsătorit. Se întâmplă mult prea multe lucruri acolo, nu se văd toate pe emisie”, a declarat Claudia Pavel.

Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică
Recomandări

Duși cu vorba de două Guverne, oamenii din Cumpăna sunt într-o situație dramatică

Artista a vorbit și despre problemele de sănătate pe care le-a avut pe durata show-ului.

„Mizerabil. Igiena era o problemă. Eu am fost singura din echipă care avea alergie la o anumită insectă. Medicii au spus că aceste insecte atacă persoana cea mai albă și că atunci când o găsesc este un fel de fiestă pentru ele, le cheamă pe toate. Dormeam cu egări și blugi pe deasupra și cu două geci pe mine. Viața mea era în pericol”,  a explicat cântăreața.

Claudia Pavel a făcut declarații și despre colegele sale de la show, Anca Surdu și Diana Bulimar, care au propus-o pentru eliminarea din concurs.

”Ceea ce aş vrea să explic e faptul că aceste fete mi-au fost familie. Dacă le-aş vedea acum pe Didi şi pe Anca, le-aş îmbrăţişa, dar atunci, rana era deschisă, eram rănită. Nu sunt o femeie rea, sunt doar sinceră. Am împărţit un ou împreună, am muşcat din aceeaşi banană 10 persoane. Am dormit la coteţ lângă oamenii Didi şi Anca, nu lângă campioane. Ne-am unit şi ne-am împrieteni la nivel uman.

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte
Recomandări

România nu înscrie Roşia Montană în patrimoniul UNESCO de teama Gabriel Resources. Localnicii spun că zona este pe moarte

Eu am fost rănită de oamenii Anca şi Diana, nu de campioane. Eu le respect munca. Eu ştiu să lupt pentru familie, pentru echipă. Am fost acuzată că mâncam de pe urma lor. Total greşit. Am luptat alături de ei, primeam toţi mâncare de la producţie. Mi-am oferit mâncarea, eu n-am avut această problemă, iar la bonusuri, eu doar am gustat. Pentru că simţeam că nu o merit, o dădeam mai departe. Nu am simţit să le îmbrăţişez la final. A fost cea mai mică problemă a mea foamea. Eu am suferit cel mai puţin din echipă. Am avut alergii, entorsă, lipsa şamponului, a periei”, a comentat Claudia Pavel.


Citește și: Editorial de Claudiu Săftoiu. România se clatină: mafiile din politică sar la gâtul mafiilor din justiție


 

Close
Închide
  Close