Mergi direct la conținut »
Codin Maticiuc îl ia la mișto pe Ionuț de la Insula Iubirii. Ce spune despre fostul iubit al Mirelei
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Codin Maticiuc îl ia la mișto pe Ionuț de la Insula Iubirii. Ce spune despre fostul iubit al Mirelei

Codin Maticiuc îl ia la mișto pe Ionuț de la Insula Iubirii. Ce spune despre fostul iubit al Mirelei

Codin Maticiuc l-a luat la mișto, pe contul său de socializare, pe Ionuț, fostul iubit al Mirelei de la Insula Iubirii.

De Dana Aramă,

 

Ionuț a venit la Insula Iubirii alături de iubita lui, Mirela. Aceasta a fost sedusă la show de ispita Mircea, motiv pentru care Ionuț a decis să rupă legătura cu ea, în ciuda rugăminților brunetei de a rămâne cu ea. După despărțirea de Mirela s-a aflat că Ionuț va fi ispită în noul sezon al emisiunii Insula Iubirii.

Controversatul Ionuț, care la show a flirtat cu ispita Nicoleta, a ajuns în centrul atenției după cele întâmplate la show. Codin Maticiuc a fost acid la adresa tânărului.

„1. Acest cuplu fericit de la Insula Iubirii a ales Tshirt Factory.ro

2. Am înțeles ca băiatul din imagine vrea sa fie ispită în următorul sezon și aș vrea să știu dacă Antena 1 l-a acceptat. Nu de alta, dar dacă e așa îmi dă și mie curaj sa merg la clubul de baschet Steaua, cred că mă vor include în lot”, a scris Codin maticiuc pe contul său de socializare.

Citește și: EXCLUSIV/ „Poliția nu m-a căutat niciodată în trei ani!”. Libertatea l-a găsit în Anglia pe tânărul care a văzut cum comisarul a lovit-o pe Ana pe zebră. Șoferul-comisar s-a dus acasă la tatăl acestuia, și el martor, ca să-i influențeze!

 

Close
Închide
  Close