Reacția lui Codin Maticiuc după primul tur al alegerilor prezidențiale 2019.

Într-un moment în care cadrele medicale, de la doctori până la infirmieri, cer ajutor în toate părțile, Codin Maticiuc vine cu o idee plauzibilă prin care își arată ajutorul în mod direct.

„Oameni buni, m-am tot gândit cu ce să ajut. Aș putea să fac următoarele: să mă ocup eu de un doctor sau asistentă aflată în lupta cu coronavirusul din București. Mă ofer să pun la dispoziție un apartament pentru izolarea lui sau, după caz, a familiei lui. Să păstreze cadrul medical locuința care îi este mai la îndemână pentru a ajunge la lucru. Mă angajez să cumpăr măști și orice echipament îi mai este necesar pentru orice perioadă necesară. De câte ori intră în tura de garda să-mi spună și eu mă întrebuințez. Treaba mea cum fac”, a scris producătorul filmului „Miami Bici” pe rețelele de socializare

Acesta a mărturisit că este dispus să dea 500 de euro lunar, ca o recompensare pentru cei care luptă în prima linie. „Ofer 500 de euro pe lună pentru câte luni e nevoie și cât timp coronavirus e prezent ca amenințare. Da, probabil că la negru, nu știu cum îi pot plăti legal. Să mă aresteze pentru asta…”

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație
Recomandări

Saga umilinței continuă: 36 de muncitori srilankezi, abandonați pe Otopeni, fără bani, mâncare sau apă. Autoritățile române, depășite total de situație

 
Reacția lui Codin Maticiuc după mitingul diasporei.
Reacția lui Codin Maticiuc după mitingul diasporei. „Doar guvernul Dancilă a reușit să întoarcă românii plecați din țară. E sublim”

Face apel și la alți oameni de afaceri

Cu un puternic impact pe site-urile de socializare, Codin speră ca inițiativa lui să-i influențeze și alți oameni de afaceri cu potențial financiar. „Rog cadrele medicale din București are vor să-mi scrie. Voi alege un om lângă care voi rămâne perioada asta. Cum voi alege? Habar n-am. Cum aleg și cazurile în care mă implic din miile de cereri de ajutor. Ceva îmi sare în ochi, ghidat de o forță divină poate. Rog pe acei dintre voi care vă permiteți (băi, barosanilor, vă știu care sunteți) să puneți umărul și să faceți la fel”.

Citeşte şi:

Codin Maticiuc, mesaj emoționant pentru fiica lui. „Îți recunosc că n-am stat mult cu tine”

Lecția de înțelepciune a femeii de 78 de ani, cel mai vechi și respectat cabanier din România. “Pandemia o să treacă, important e să rămâi OM”

Soțul Ilenei Badiu, Dr. Cătălin Badiu a operat doi pacienți cu COVID-19. „Sper ca lumea să nu uite ce înseamnă boala după această pandemie”

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei
GSP.RO

A murit Roxana Diaconu. FRF anunță dispariția avocatei

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente
HOROSCOP

Horoscop 25 mai 2020. Fecioarele renunță la anumite aranjamente